sedamom00 Kızlar evin içinde alyansımı kaybettim bulamıyorum camımın acısın dan nerde olduğunu da bilmiyorum evdeydim hep bildiğim gümüş altınlı solmayan alyans yüzük önerir misiniz malum gerçek Altın yüzük çok pahalı şuan alamam 😓
Deletedmom_29 sedamom00 Bende annanemin anneme yadigar bıraktığı yüzüğü kaybettim her yeri döktüm bir yerde yok altınların yanına koyardım hepsi orda yüzük yok İbrâhim Ethem duasını yapıyorum hergün inşallah bulurum , inşallah sizde bulursunuz
hayalperest2310 sedamom00 benim de kaybolmustu alyansla tek taş ara ara bulamadım birgün eşyaları toplarken kullanamadığım cüzdanımın içinde buldum 😂😂😂
sedamom00 Deletedmom_29 inşallah ya BNde okuya okuya bir oldum evin için de de nereye gider ki ya insan kendini suçlu duruma düşürüyor ya
91mer Deletedmom_29 o nasıl nir dua benimde kardeşimin çeyizleri kayıp Herkes bilir orada olduğunu ama yok hepsi gitmiş Cok degısık herkes şok
Deletedmom_29 sedamom00 Tabiki öyle kendime ait olsa hiç canım yanmıyacaktı bu kadar anneme ne derim hiç bilmiyorum 😔
sedamom00 hayalperest2310 hep öyle oluyor zaten ondan sonra kocalarımız bize kör muamelesi yapıyor bulunca söylememeyi düşünüyorum 😁😁
hayalperest2310 sedamom00 aynn daha almam yüzük kaybedilir mi falan baya dillendi bir de pahalı yani😂😂bende canım sağolsun deyip duruyordum ikisi bir arada kaybolunca bir yere bıraktığiımı biliyordum neyse ki buldum inşallah sizde bulursunuz
sedamom00 hayalperest2310 bn gecen sene 1 bin 300 tl ye aldım aynısını sordum 3 bin 500 tl olmuş şok oldum gerçekten altın almakta öldü bi yandan haklılar ama işte kaybetmek elimizde değiliz insanız sonuçta 😁