Anneolmak188 Kızlar 2 gün önce ablam kek yapıyordu onun harcından 1-2 parmak aldım sonra akşam yemeği yiyemedim 2 gündürde açım yediğimi kusuyorum doktorlar sadece serum takıp yolladılar ondan dolayı olmuş olabilirmi ?
ikicocuklubiranne Anneolmak188 sadece tadına bakmışsınız bir şey yapmaz. Ne kadarlık hamilesiniz bilmiyorum ama gebelikten kaynaklı bulantı kusma yaşamışsınızdır.
Anneolmak188 A_syma neden böyle oldum bilmiyorum karnımda gaz birinkintisi var sancı yapıyor çocuk içerde aç kaldı korkuyorum bişey olcak diye ikicocuklubiranne 19 haftalık olucaz yok gebelikle alakalı değil ilk 3 ay kusuyordum nasıl aralarında çok fark var hemde ishalim
Papatyaa_01 Anneolmak188 yumurta felan mı bozuktu acaba normalde bende yerim kek harcını ama hiç böyle sorunla karşılaşmadım geçmiş olsun 🤷🏻♀️
Anneolmak188 Papatyaa_01 yok tarihi falan yazıyor ya baya vardı kuzum bilmiyorum ya hala kötüyüm 2 gündür telefon almıyorum elime
Anneolmak188 A_syma aradık konuştuk ama orası araştırma daha iyi bakarlar ben sadece bebeğe bakabilirim dedi
Balkizin_annesi23 Anneolmak188 canım onun içinde çiğ yumurta var normalde gebelikte kesinlikle çiğ yumurta ve az pişmiş yumurta yasak toksoplazma riskine karşı dikkat et lütfen
gelsinhayattt Anneolmak188 Bir kere bende de olmuştu yumurta olduğu için sanırım bir daha da yemedim öyle bir parmak bile bazı insana dokunuyor
Armess_loya Anneolmak188 yani kek harcında çiğ yumurta var, çiğ olarak tadım yaptıysanız eğer, alerji reaksiyon göstermiş olabilir yada başka birşeyden de olabilir🤷🏼♀️
Ledeyna21 Anneolmak188 onunla alakası olamaz ben kek hamurunu kekten daha çok severim her yaptığımda sizinkinden çok daha fazla yerim belki size dokunmuştur herkes aynıdır derim ama iki gün etki ettiğini düşünmüyorum