catandgirlmom Kızlar uygun fiyatlı ağaç süsü nerde bulabilirimm? Siz nereden aldınız fikir verir misiniz? Varsa süslediyseniz ağaçlarınızı atar mısınız?
Aylin355 catandgirlmom Ben bime 101e falan ürün gelmesini bekliyorum bide migrosa bakarım ama başka nerden alabilirim bilmiyorum
femme catandgirlmom ben gecen sene ıkeadan almıştım, bakıyorumda orda uçmuşlar , gecen sene benım sonradan aklıma geldı letgoda falan baya uyguna satan vardı, almasaydım keske onlardan alırdım, düşünürsenız bence uygun olabılırler
[silindi] catandgirlmom canım böyle züccaciye gibi yerler oluyorya avm de deniyor plastik şeyler falan satın alınıyor oralarda çok uygun fiyatlı oluyor ben de öyle bir yerden almıştım
catandgirlmom Aylin355 evet internet sitesinden kontrol ettim sanki en uygun amazonda gibi geldi set olarak vardı ama çarşıda ev ürünleri satan mağazalara da bakıp karşılaştırdıktan sonra alacağım çok bol süslü istiyorum çünkü 😍
catandgirlmom mylittlebabym evet baktım daha güzel olan setlerde hemen uçuyor fiyat yine takipteyim bakalım 😅 teşekkür ederimm
catandgirlmom femme aaa doğru bir bakacağım gerçi 2. El şeylere daha pahalı koyuluyor sinirleniyorum 😂 ama bakmakta fayda var teşekkür ederim ikeaya hiç bakmadım ikeayada bakayım