Dilaramurat Kizlar 29 haftalik hamileyim karnim bu kadar cikti karsidan hic belli olmuyor ama yandan cok az cikti ne zaman buyur
Mrvsmt2502 Dilaramurat büyümemesi daha iyi daha az çatlağın olur benimkide çok az büyüdü iç karnın geniş demekki karnım hiç çatlamadı . Genelde 6n7. Ydan sonra büyür
sari-uggli-mehmet-aga Dilaramurat benim de karnım böyle :) 29+3teyim, merak etmeyin yavaş yavaş büyüyor karnımız.. 2-3 hafta sonra daha büyümüş olur. Bence sonlara yaklaştıkça büyüme olayı hızlanıyor.
Dilaramurat Mrvsmt2502 dun gittim doktora bebegin kilosu 1200 gr mis ama ne bana oyle geliyo ne karsidan belli oluyo
Mrvsmt2502 Dilaramurat görüntüyle alakası yok canım onun kendini kötü hissetme annemin karn ablamda kocamanmis 1900 dogdu bende ufacikmis 3600 do
Evinamin031120 Bebeğinizin kilosu iyiyse takmayın bence büyümwsi sizin konforunuz için daha kötü çünkü 😏
Sib2669 Dilaramurat bende kilolu hamile kaldım 84 ile şu an 19 haftalık hamileyim karnım 6_7 aylık gibi 🙈 iç karnım dar benim bende sizin de iç karnınız geniş 💕
Dilaramurat sari-uggli-mehmet-aga Bide ben dun kanimda pıhtilasma varmis onu ogrendim korkmaya basladim daha once hic dusuk yasamadim neden oldu anlamadim