Cerennnn5858 Kızlar selam 4+4 te keseyi gördük 2 hafta snra cagırdı doktorum Suan 5+1 olduk ama benım ne mıde bulantım var ne başka bişeyim. Sadece arada belim kasıklarım ve karın alttımda agrı oluyo bugün oda yok Sadece goğüslerim büyüdü ve dokununca acıyo bide beyaz akıntım oluyo Böyle bulantısız belirtisiz bu haftalar normalmi sizce
-hilos1 Cerennnn5858 bende 5.haftadayken refl gecikmesi dışında hiç belirti yoktu bir sonraki hafta mide bulantısı ve koku hassasiyeti, kusma biranda başladı bidahada gitmediler sağolsunlar. Umarım hep böyle belirtisiz gider valla ilk aylar heyecanım bile burnumdan geldi
Sedavedoga Cerennnn5858 bence normal olabilir herkesin bünyesi farklı benim 7. Haftada başlamıştı mide bulantısı ve iştahsızlık ilk ayda sadece kabızlık ve göğüsümde hassasiyet dışında bişey olmamıştı o yüzden ne kadsr rahat geçerse o kadar iyi sonuçta 💖
arirangg Cerennnn5858 Benim de o zaman sadece akıntım vardı. Başka hiçbir şey yoktu. 6+0’da mide bulantım başladı. İlk zamanlar mide bulantısı olmuyor. İlk hamileliğimde de 7. Haftada başlamıştı
zumra23 Cerennnn5858 bende akıntı yoktu ama şişti ve ağrı vardı üstüne bile yatmıyordum. Bulantısız normal olmasında hiç .
Cerennnn5858 -hilos1 sevinsemmi üzülsemmi anlamıyorumki. Kalp atısını duymadıgım ıcın tedirginim bişemi oldu diye. Allah yardımcın olsun canım🙏🏻
zumra23 Çok uyumaya başladım, halsizdim, kokulara karşı çok hassastım 4aylığım şimdide öyleyim. Ruh halim kötüleşti karamsarlaşmıştım asabiydim kabızlık başladı hemde ilk . Herşeye tepki veriyordum herşeye üşeniyordum. Hamilelikte herşey değişiyor.
srpltys Cerennnn5858 göğüsleriniz büyümüş ve akıntınz varmış daha ne olsun bulantı 3. Ayda başladı benim. Herkesin hamileliği farklı kimseyle kendinizi kıyaslamayın testlerinizi ve doktor kontrollerinizi aksatmayın sadece yeterli. 8 aylık hamileyim bir kere istifra etmedim :) ama bir arkadaşım da komple etti yani herkesin farklı
Cerennnn5858 srpltys okuyorum herkes koku hassasiyeti bulantı falan yazınca acaba bendemi sıkıntı var dedim 😂
srpltys Cerennnn5858 bulantı ve koku hassasiyeti mutlaka olur bekle gör 😄 daha 5 hafta 2 2.5 aylıktan sonrada oluyor
Nasibe_34 Cerennnn5858 kese gorunduyse gebesiniz mide bulantısı olmamasi çok iyi yoksa çok çekersiniz bende bulantı olmadı merak etmeyin kalp atisida duycaksjniz