Ozlm0916 tazecikannee öncelikle sağlık huzur mutluluk istiyorum eşimle oğlumla mutlu huzurlu seneler diliyorum 🤍🍼🧿
Aselsmoms tazecikannee oğlumu sağlıkla kucağıma alabilmek 💙 eşim kızım ve oğlumla sağlıklı mutlu yeni bir yıl istiyorum 😍🤲 tabi bide rabbim hayırlısıyla ev araba nasip eder inşaAllah 🤣🤲 kötü insanların da kahrolmasini istiyorum 😡
sliya30 tazecikannee yeni yıldan değil ALLAHTAN isterim RABBİM iman sağlık versin mekkenin fethi kutlu olsun RABBİM gidip görmeyi nasip etsin çocuklarım ile beraber
Serifenuryilmaz tazecikannee sağlık mutluluk huzur bebeğimi kucağıma sağlıcakla almak inşallah öyle olur 😍🧿😍
Eliyeva1 tazecikannee beklentim ilk önce isveçe yeni geldim buranin oturum iznini almak allah nasib etsin inşallah
Melisasis tazecikannee sağlıkla kızıma kavuşma , eşimin yanımıza tayini 💖 ailemle sağlıklı huzurlu seneler
mommytobe_ tazecikannee sevdiklerimle saglikli mutlu huzurlu bir yil🙏🏻💜 ve asilamayacak sorunlar yasamamak🤦🏻♀️♥️
Gizemgksnmz tazecikannee şuan tek düşünüp dilediğim yeni yılda oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilmek hergün bunun için dua ediyoruz onu o kadar çok bekledik ki bir şey olacak kaybedeceğiz diye çok korkuyoruz
Sevdashn efeduru sorma çok igrencler kaynanam denen yalak bı kere keşke evlendirmeseydim demişti iki gün gormemiste ayni binadayiz bu arada
Sevdashn efeduru valla o kadar haklısın ki çocuk olunca zaten hayatının merkezine onu koyduğun için hiç umrumda olmuyo annesine mi anlatiyo herşeyi annesi akıl mi veriyo ne bok yerlerse yesinler benim ve çocuğumun ihtiyaçlarını karşılasın yeter