tazecikannee ANNE OLUYORUM ♥️ KIZIM VE EŞİMLE YENİYILA GİRİCEZ İLK DEFA İNŞ. TEK İSTEĞİM SAĞLIK HUZUR MUTLULUK BEREKET SİZLER 📌
kuzucumoglum tazecikannee oğlumu selametle kucağıma almak ilki bu.. Sonra kötü kalpli insanların olmadığı herkesin sevgiyle birbirini sevecegi bir dünya olması Geçim kaygısı olmaması
Mucizebebek2 tazecikannee oğlumla sağ Salim kavuşmak kızımla oğlumla eşimle huzurlu sağlıklı bol kahkahalı bi yıl istiyorum başka bi beklentim yok hayatın bana sunduğu armağanlar zaten herşeye bedel ❤️
Zumzugukodummuzzingillatirim Parayi bulmak jsskkks. Sukur saglik huzur mutluluk var , parayi bulup ev araba alsak , is kursam kocami yanima alsam oda cok yorulmasa , dunya turu falan yapsak yeter. Kalanida olmayana verilsin 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim tazecikannee kiz sendenmi istedim evrene mesaj atiyorum. Kucuk dusunmek kucuk getiriler sağlıyor buyuk dusunuyorum ki buyuk olsun bizde buna istemek beles derler 😂😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim tazecikannee tanikide oyle simdi soyle diyeyim 2 istersen ya 0 ya 1 yada 2 olur ama 5 istersen secenek artar , olasilik mantigiyla dusun. Ve atiyorum sen 2 istedin 2 oldugunda keske 5 istrseydim dersin ama ben direk 10 20 30 istiyorum , sonra cekiliyorum oluncada neyse bunada sukur dahasi yuzsuzluk olur diyorum djdjdjkd
tazecikannee Zumzugukodummuzzingillatirim ahahhah bacım sen o zaman araya milli piyangoyuda kat belki vurur bizide kurtarırsın 🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim tazecikannee bir ihtimal bacim ama ben sansimi kocamin ailesine kalan arsalar ve evlerde harcadim gibi bakalim bu sene umayin adina alalim bakalim ne olacak djdmdnd
mylittlebabym 2023′ten beklentim ektiğimiz tüm toprakların bereketli,bol verimli olması. Bol yağış. Herkesin nimetlere daha kolay ulaşabilmesi. Ekonominin düzelmesi. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek.
Nazli-61 tazecikannee öncelikle kızıma sağlıkla kavuşmak,sonra huzur mutluluk şu ekonomiden kurtulmak biraz rahat bi yaşam sürmek biraz nefes almak ihtiyaçlarımızı az da olsa rahat alabilmek