Nsrn1 Mucizem_00 yenidoğan dönemimdeyse uyandırmak gerekiyor. Ama 2 aylık olmuşsa kesintisiz 4-5 saat uyuyabilir. 3 aylık olunca bu sğre 7-9 saate kadar çıkıyor.
yinehamile Mucizem_00 annesi çok küçük ortalama 1,5 en geç 2 saatte bir emzir, daha açıkınca uyabilecek bir ayda değil Allah korusun sarılık falan olur, onun suan çok sık sık emmeye ihtiyacı var.
MSultann Mucizem_00 kuzum benimkide 10günlük 2 saate bir alarm kurdum gece gündüz emzirmeye çalısıyorum. Gündüzleri 1 ile 4 arası uyandırmaz isem aralıksız uyuyor gece de öyle
melikessuuu Mucizem_00 doğum yaptığınız yerde söylemediler mi 2 saatte bir kaldırıp emzirin sarılık olur çocuk muhakkak kaldırın zorla
Deletedmom_31 Ben hiç öyle alarm falan kurmadım bugüne kadar. O zaten ortalama 2-3 saatte bir kendisi uyanıyor.
Mucizem_00 Nsrn1 8 günlük ama geceleri uzun uyuyor sadece gündüz kendi kalkıyor haber ediyor zaten ac oldgnu aglıyor
dlrterzioglu Mucizem_00 uyandırmalısınız… Daha çok küçük acıkıp acıkmadığını anlayamaz 😊 Sık emzirin yoksa sarılık olabilir.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşaAllah 🌼