yokaglamiyomgozumadozkacti_- Elif927 özel hastane olunca yapıyorlar işte bide arkadaşı vardı çalışan hemşire sıkıntı olmadı hemen öğrendik
zeynepaylaipek Elif927 hak geçmedi diyelim birinciyi ben haber verdim ikinciyi eşim 😀 inşallah bu sondu. Arkamızdan gelecej arkadaşlara başarılar diliyorum 😅
Elif927 yokaglamiyomgozumadozkacti_- Ayy çok güzelmiş gerçekten değişik bir atmosfer olmuş 😊🌷aminn inşallah 🤲🏻😊
Elif927 anne_mi_oluyorum Nasıl görmedin ya 😁 ben yarım saat tutardım heralde 😆😆işte her kesin yapısı farklı eşiniz iyi farketmiş 🙈🙈 size süpriz olmuş 😂
Elif927 SerapBagci Bende ramazanda olmadım hatta dedim ne güzel tuttum ben ilk defa böyle nasıl oldu falan son iki gün lekelenme oldu heh dedim çok geç bile kaldık meğersem tutunma lekesiymiş 😊👏
inci_tanesi Elif927 Ben biraz sabirsizim bekleyemedim regl tarihimden bir hafta önce kan testi vermiştim çıkmadım bir hafta geçince çubuk test yapmıştım onda çıkmıştı 😃
A_syma Elif927 Aslinda romantik biriyimdir 🤭😂 Hem kavgaliydik ,hem cok hizli gelisen bir durumdu. O anin şoku ile firlativerdim😂