Elif927
Tüp bebek tedavisi olacaktık, filmler, ameliyatlar derken için evrak teslim etmemize 3 gün var gün sayıyorum.bir an önce olayım ki tedaviye başlansın. 1 2 haftadırda müthiş göğüs sızısı, karın ağrısı, üşüme… regl olacağım belli.asla gecikmem ama 3 gün geciktim, ameliyat, tatil dönüşü diye normaldir dedim. Eşim 12-8di. Sabah 7de tuvalete kalktım dedim oldum galiba, yok. Test geldi aklıma yaptım saniyesinde pozitif 😳
Eşim gelince teli koydum bi video gördüm eşlerine 5 soru soruyorlar dedim.
Yok mok utandı.
Beni en çok neden seviyorsun?
Bebeğimiz hiç olmasa da sever misin?
Falan filan
Bana 3 dk gözünü kapatacak kadar güveniyor musun? Dedim. Korktu bi şey yediririm vs diye.
Bende taktım ağzına emziği testi de gösterdim açtı gözünü şok, ikna olmuyor😁 git bi test daha al, yıkanayım o arada, sonra kan veririrz çıkarsa dedi. 2 test aldım + kan verdik. sonuç beklerken market yapalım dedik.aradı arkadaş pozitif dedi hala inanmıyor. Annemler yazlıktaydı arayalım görüntülü dedim, anneme ’anneanne oluyorsun ’dediği an algıladı ve ağlamaya başladı 😁 gün içinde bi kaç tur ağlaştık. Keseyi gördük ettik hala test yaptırdı bana evde 😂😂 hani olmaz demişlerdi diye
Planlarım farklıydı;
Kahve yapacaktım ikimize bi de biberon koyacaktım bu da bebişin diye
Ya da aynı şekil bi tabak fazla koyup emzik biberon vs koyacaktım. Ama sabredemedim akşama kadr😂