Herkesinkini okurken kendi mutluluğumuzu tazeledim.Biz yeni evlendik eşimin en istediği şey baba olmaktı ve kendimi hiç düşünmeden ilk ay hamile kaldım ama nerdeyse her iki gunde bir erken gebelik testi yapıyorum daha sonra bi sabah uyandım ama uykudan alamıyorum kendimi bu işte bişey var dedim bir gün önce yaptığım test negatif çıktığı halde yılmadan tekrar yaptım ve yarı uykulu halde hafif soluk çıkan pozitif testime ağlamaya başladım yatağa yattim içim içimi yiyor yok birdaha yapıcam dedim yaptım oda pozitif😍 Daha sonra eşimin işten gelmesini bekledim o arada nasıl söylesem diye düşünürken aklıma 1 hafta önce altın bilekligimi kaybettigim geldi.Sonra eşim işten geldi yemek yerken adet olduğumu söyledim çünkü o gebelik bekliyordu umudunu kaybetsin istedim bana takıldı kalmayı beceremedin mi diye güldük 😄 ve bir bileklik kutusuna testi koydum ve baba oluyorsun yazdım sonra koltuğun üzerine koyup kamerayı ayarladım yüz ifademdeki tuaflığı anlamasın diye onunla denk gelmeden diger odadan seslendim bilekliği buldum koltukta ama dikkatli aç kırılmış parça düşmesin dedim ve yanina gittim şoka girdi nasıl yani diye diye duvarlara vurup bana sarıldı şükürler olsun rabbim aratmadı dedi dua et balkonda atlamadım bu mutluluğa dedi ve şimdiden o kadar güzel bir baba adayı ki oğlum çok şanslı biz 17+1 olduk bile ve gerçekten ilk aydan hamile kaldım 🥰