Şubat ayında doğum kontrol hapını bıraktım ama çok uzun zamandır kullandığım için de olmaz diye korkularım vardı 6 ay denedik sürekli testler negatif doktora gittik 35 yaş üstü 6 aydan sonra aşılama yöntemini öneriyoruz dedi biz dedik istemiyoruz vardır zamanı. Kasım ayında adetim 8 gün geçmiş ben 3 gün geçti sanıyordum testi de aldım ama onca negatif sonuçtan sonra hiç yapasım yok öylece dıruyor odada. İki hafta öncesi falanda rüyamda çok güzel bir bebek doğurduğumu gördüm ama eşime anlatmamıştım.sadece kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var regl olucam diyorum eşim gece yatakta yapsana test dedi ne yapıcam test negatif çıkıyor zaten varsa da doğunca öğreniriz dedim güldük baya uyuduk sabah 6 da uyandım testi istemeye istemeye aldım aklımda kalmasın dedim yapayım direk çift çizgi oldu ne zaman beklemekten vazgeçersen güzel şeyler o zaman gerçekleşiyor ben buna çok inanıyorum, sonra yatağa döndüm eşime seslendim uykum kaçtı kalk sigara içelim dedim aaa bir de ben hamileyim dedim adam yataktan düşecekti neredeyse 😂😂 şimdi 7 haftalığız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏🙏