Mrvsmt2502 NobleMom yok çarpıntı değil mesela normalde 60 atıyorsa gebeyken 75 80 atıyordu dakikada onu fark etmiştim
Mrvsmt2502 NobleMom arada bakıyorum ya niye bilmiyorum yani 15 sn tutuyorum 4 le çarpıyorum her zaman değilde hasta hissettiğimde heyecanlandığıöda falan 😂😂
Esrauysal Elifdamlayildiz hahaha seni tanımıyorum çıkmayız emin ol kızlık soyadım bu değil 😂😂evlendikten sonra ki bu
NobleMom Baymehal ye tatlıyı doğur hakkıyı değilmiydi o 😂 acı ve ekşiyi çok yeyince de kız derler 🙂 ama tabi işin esprisi bu gerçekle alakası yok 🙈
Zekiye_27 Belim çok ağrıyordu sanırım bel fıtığı var diyip doktora gidecektim ki hamile olduğumu öğrendim korunuyordum yani hiç ihtimal vermemiştim bide göğüslerim davul gibi şişmişti 😂
Mucizebebek2 NobleMom 3 hamilelik yaşadım biri kimyasal üçünde de mide ağrısıyla anladım hamileliklerim mide ağrısıyla geciyo benim
NobleMom Mucizebebek2 Evet bu da çok oluyor genelde 🙂 Allah bunu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
melegimhosgeldin1 NobleMom 20 lik dişim ağrımaya başlamıştı 6. Haftasına kadar gebeligimi bilmiyodum da