NobleMom Betusgunes bende son zamanlara doğru o olmuştu. Kapısının önünden geçerken tuvaletim gelirdi 🙈
Esrauysal Elifdamlayildiz hahaha seni tanımıyorum çıkmayız emin ol kızlık soyadım bu değil 😂😂evlendikten sonra ki bu
NobleMom almilakusunannesi ben bireysel dersimde uyudum 😂 uyku olayı çok kötü oluyordu ama yaaa Allahtan hamilelik sonuna kadar sürmedi 🙈
NobleMom MadameHappy34 topcuklar tamamda birinin hormonlardan etkilenip öbürünün umru olmaması ilginçmiş 😂😂
Kadriyeeren203 Ekleristanın önünden geçiyordum sadece vitrinde gördüm ve öğürdüm henüz adetim falan da geçmemişti asla hamile olduğumu anlamamıştım 🤣🤣 not: hala tatlı yiyemiyorum 🤣🤮
NobleMom Kadriyeeren203 daha ne olması gerekiyordu anlaman için 😂 ben de dört aya yakın tatlı yiyememiştim ama öğürmüyordum da. Eşki çok yerdim kızım oldu 😝
annelinkoo NobleMom ay nebileyim işin kötüsü bunu kayınvalidemlerin evinde herkesin içinde söyledim eşim hemen fark etmiş zaten ilkinde böyle koku hassasiyetim yoktu o yüzden ben anlamamıştım 😂
Kadriyeeren203 Tatlıyı çok severek yiyen birisi olduğum için hic aklima gelmemişti boyle biseyin olabilecegi ben ve tatlıdan tiksinmek😁NobleMom
NobleMom Kadriyeeren203 sevmeyip tiksinmiş olsan anlamamanı anlarım🤔 ama hem çok sevip hem birden tiksindiğin zaman nasıl anlamadın kız 😂 napsın bu çocuk daha topmu attırsın 😂
Merveclnk NobleMom gegirme istegi ve hamlamisim gibi koltuktuk altimin ağrıması idi sonra gogus agrisina cevirdi zaten 🙄