Deletedmom_29 Merhaba kızlar , tayinimize Kocaeli diye düşünüyoruz orada kendimize ait evimiz var Kocaeli körfezde oturan varsa bir kaç sorum olacaktı
Yesimkurocak Deletedmom_29 bende körfezde oturuyorum. Bahsettiğiniz yerlerin arası çok yakın evin konumunu bilmediğim için tam net konuşamıyorum ama yürüyerek olmasa bile araçla 5 dakikada evden işe gelir. Bu arada kardeşimde geçen sene Şırnak akdizgin de askerlik yaptı aynı yere bağlıydı güçlükonakla
Deletedmom_29 yumamiii Bizim evimiz fatih Mahallesi’nde Jandarma karakoluna ne kadar uzak merkezi bir yermi merak ediyorum eşim Şırnak’ta görev yapıyor şuan ilk tercih olarak Kocaelini yazacağız öncesinde gidip görme şansımız olurmu pek bilemiyorum merak ediyorum da
Umay2207 Deletedmom_29 anladım canım bende cizredeyim bu sene tayinciyim Allah izin verirse eşimin ailesi yarımca da oturuyor siz oralı mısınız genelde aile olan yere vermiyorlar öyle biliyorum
Deletedmom_29 Umay2207 Yok hayır Kocaelili değiliz eşim ilk mesleğe girdiğinde Kocaeli’nde aldı evi malesef eşim aile götürmedi garnizon dışı bizde bu yıl tayinciyiz 3 yıldır ayrıyız işte Temmuzda 3. Yıl doluyor Rabbim selamet versin inşallah
Deletedmom_29 Gizemmmm_ Eşim ilk olarak Kocaeli istiyor ben hiç şehir dışına çıkmadığım için araştırmak istedim Mahalleyi falan haritalardan baktım ilk mesleğe girdiğinde ordan ev almıştı onu değerlendirir dedi tabi hepsi şuan söyleşi tayin nereye çıkarsa orası 8 km gösteriyor mahalleye yürüyerek 1.5 2 saata denk geliyor nasıl olur pek bilmiyorum eşim şimdide aile getiremiyor 2.5 yıldır yalnızız bundan dolayı karakola gitme durumum vs olsa nasıl olur bilemedim
Gizemmmm_ Deletedmom_29 eşim körfez ilçe jandarmada canım Fatih mahallesi de yakın merak etme merkezi biyer İzmit’e de yakın
Deletedmom_29 Gizemmmm_ İnşallah öncesind egelip görme şansım olur eşim 5. Bölgeden geleceği için ilk tercih çıkar diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah eğer gelirsek tanışma şansımız olur ♥️🙏
Gizemmmm_ Deletedmom_29 çok güzel biyer ve heryere yakın gezilecek bi çok yeri var pişman olacağınızı düşünmüyorum :)
Havvakolay Bende Kocaeli de oturuyorum Kartepe aslında İzmitli ama buraya evlendım güzel bi yer 27 senedir burdayım dedıgınız yer de merkeze uzak değil yakın bi yer 🌸