TTtutku Merve_22 doç Beril gürlek kliniği yeni zaten Rizede ben Rizeli değilim eşimin işi nedeniyle oturuyorum sorduğum herkes en iyisi o dedi ve gerçekten öyle her ay da detaylı olarak tüm organlarına bakıyor
yagmurlu Merve_22 Ben özele gidiyorum doktorum her gittiğimde detaylı ultrason da verdikleri gibi renkli veriyor , bir kaç poz yakalamaya çalışıyor birde o konuda şanslıyız :)
Lilyumfokimum Herkesten beter demekki durumum. Doktorumda paket satın aldık, ama muaynesi 1000 tl. Özele gidiyorum her seferinde siyah beyaz alıyoruz o da son gittiğimizde 1 tane verdi :( umutlar detaylıda…
Kadriyeuzn Merve_22 bende özele gidiyorum 20. Haftadan sonra her gittiğimde renkli verdi küçük olduğu için renkli vermiyordur belki 🤷🏻♀️
ALynaa67 Valla bende özele gidiyorum ama cihazları çok eski çocuğumun hiç renkli fotoğrafı yok sırf görebileyim hatıra kalsın diye paraya kıyıp özel kliniğe gidip renkli ultrasyon fotoğrafı alıcam inşallah🙃🙃
Allahkahretmesin1 Merve_22 doktordan memnunsan sırf renkli ultrason için değiştirme bence renkli görsen ne olur görmeden ne olur