Merve_22 Kızlar özel hastaneye gıdıyorum ama böyle tam net resım istıyorum arkadaşlarımın böyle renkli her muayenede benım hep sıyah beyaz sızin nasıl
Ersagununannesi Merve_22 bende özel takipliyim bende de hep siyah beyaz. Doktorumun renkli ultrason cihazı yok. O yüzden de biraz ucuz açıkcası. Detaylıya girdiğimde renkli foto aldım.
Honeyballl Merve_22 ben de özele gidiyorum ama benim yavruş bir türlü yüz göstermiyor bir kere sadece ayağını renkli gibi olandan aldım. Sanırım da doğuma kadar göremeyecekmişiz maalesef. kaç haftalıksınız? Biz 32+2 yiz.
Eldgrn Merve_22 ben de öyle canım renkli var baktık hatta 18. Haftada sonra detaliya girdik 26+5 de gittim şansıma cihaz bozuldu birdahaki gidişimde almayı bekliyorum renkli halini
Ablakkader Maalesef benimde öyle canım 400 TL muayene ücreti ödüyorum devlette gibi his yaşıyorum kağıda bakıyorum ama hiç birsey yok maalesef
Merve_22 Eldgrn bende detaylıya dün girdim oda sıyah beyazdı şansıma bır tane bıle alamadık pozisyondan dolayı doktor sağolsun muayene olmaya geldıgınde yanıma uğra inşallah verıcem dedi
Elisam22 Merve_22 benimde öyleydi devlete geçtim enayi gibi hissediyorum artık çünkü doğumunda arastrma hastanesinde yapacagim
Merve_22 Elisam22 aynen özele gidiyoruz ama devlet muamelesi görüyoruz sonuçta para verıyoruz cihazını değiştirmeleri gerek
KayraVeAnnesi_06 Merve_22 Benimde öyle renkli olarak ekrandan görüyorum ama çıktı olarak renkli değil siyah beyaz verebiliyorlar 🙏🏻
Rumeysa_2018 Merve_22 benim doktorum renkli ekranda gösteriyor fakat çıktısı siyah beyaz şeklinde renkli çıktısı yokmuş 😵 maalesef bende üzülüyorum bu duruma
Honeyballl Merve_22 İstanbul canım. Sor gittiğinde belki benimki gibi yüz göstermiyordur pozisyon uygun değildir. Poz vermiyordur ya da 😅 benim plesantası üzerinde duruyormuş çocuğumun yorgan gibi o sebepten pek net görüntü alabilmemiz mümkün değilmiş maalesef 😅 doğuma kadar bekleyeceğim yani. Yoksa çerçeve yapıp odasına koyacaktım ama kısmet değilmiş.🤲 Sağlıklı olsunlar da 😍💙🧿🤲
Eldgrn Merve_22 detaylida zar zor gösterdi yüzünü kızçem ama çıktı olarak vermedi fotoğrafını çektim kendi doktorum bekliyor resim bende 28 i bekliyorum tabi yine aksilik çıkmazsa
almilakusunannesi Kızlar renkli denilende zaten siyah sarımsı pek bir farkı yok😂 bizde 28.haftadan sonra renkli bakmaya başladık doktorumla. Oda en son bütün kontrolü bitince, poz verecek mi diye bakıyoruz. Bazen veriyor bazen vermiyor poz
Ftmcgdms Merve_22 aslında artık çoğu özel hastahane renkli vermeye başladı ama demekki cihazları eski biz 16 haftadan beri renkli aliyoruz hoş poz vermeyi sevmiyor o ayri
Merve_22 Ftmcgdms aynen kıme sorsam öyle ama şansıma hastane arayışındayım doktorumdan çok memnunum ama