Reyhansahin Kızlar 23 haftalık hamileyim bugün sabahtan beri hep ishal yaptım ve içimden böyle gaz sesleri bağırsak sesleri guruldamalar var muz yedim haşlanmış patates yedim bana mısın demedi ne yapayım tehlikeli midir ?
Anonymousmom Reyhansahin 4 5 gündür bende bu şekilde oldum bulantı ve kusma da vardı bağırsak da enfeksiyon görüldü . Serum felan takıldı 2 gün sonra düzeldi. Salgın da varmış doktora gidin kendi kendine geçmiyor maalesef
Bernnnaaaa Reyhansahin canım fazla sıvı kaybı olursa serum takmaları lazım devam ederse mutlaka acile görün derim rabbim şifa versin
meraklianneadayi23 Reyhansahin Bende 27 haftalık hamileyim bugün benimde aynı şey başıma geldi gazoz içtim bu ara gazoz çok gaz ve ishal yapıyor bende bide kızartma yemiştim yağlı dokunmuş olabilir bi kaç gün içinde düzelmezse acile giderim eczaneden probiyotik alın yoğurt tüketin bolca benim hamileliğimin başındada olmuştu dr yoğurt ve probiyotik önerdi geçmezse gidin mutlaka dra
KKTCHatiralari Reyhansahin muzun yeşili iyi gelir olgunlaşmamışı yiyin sarısını yani olgunlaşmıştı yesenizde boş
Zmraemr Toz kahve ve limon,pirinc lapası da iyi geliyor.Ama daha da sürerse acile gidin isterseniz serum takılır en azından.Bol su içmeye dikkat edin
Bernnnaaaa Yenibirii gebelikte ishal tehlikeli olabilir ki arkadaşımız da tehlikeli mi diye sormuş kendini acındırmamış böyle bir cevap neden verdiniz. Ya burada bir sağlık problemini bile paylaşamayacak mıyız illa sizin gibi birileri mi çıkacak
Bernnnaaaa Yenibirii yazma o zaman foruma birşey sen neden cevap yazdın madem bir fikir vermeyip dalga geçecektin?
usenmedimyaptimbirvelet meraklianneadayi23 bende 27 haftalık hamileyim ama ishal 27.haftalarda erken doğum belirtisi yazıyordu internette 🥺 kaç gündür muzdaribim karın ağrısıda yapıyor korkuyorum acaba doğru mudur
meraklianneadayi23 usenmedimyaptimbirvelet Allah allah ben ilk kez duydum 10 gün var daha dr kontrolüme
Halime90 Reyhansahin aç karnına bir tarlı kaşığı hakiki nar ekşisi için anında kesiyor 3 gün önce yaşadım halsizlikle birlikde yatakdan kalkamadım. Çok şükür geçti .
Reyhansahin Bugün sabahta ishal ile uyanınca doktora gittim kızlar bir serum yaptı çok daha iyiyim bir de ‘REFLOR’ adlı bir ilaç yazdı toz şeklinde bol su ile atlatacağız inşallah