Merveomrum Şeker yüklemesi yaptıran var mı , çok kararsızım, kimi yaptır diyo kimisi yaptırma diyor , aranızda yaptıran var mı
Busraaaddd Merveomrum ben yaptırdım ilk başta biraz kötü oldum suyu icince ama sonra akşama doğru düzeldim bence yaptırmalısın bebek ve kendin için
Btlklnc Merveomrum En iyisi doktoruna danısmak. Ben ona soracagım tarama testlerınde zorlamadı hıc benı yaptırmamıstım. Ama detaylıyı kesınlıkle yaptır dedı. Yaptıracagım mesela. Seker yuklemesı için bakalım ne dıyecek
pamukprensesss Merveomrum bende 2 hafta sonra yaptıracağım. Bebeğin suyu biraz fazlaymış doktor kaç kilo aldığımı falan sordu 1-2 kilo falan anca aldım dedim ona rağmen şekerden yüksek olabilir dedi yükleme yapıp bakacağız
Merveomrum Busraaaddd Soruyorum sağa sola , bazıları yaptır diyo , bazıları yaptırma bebek içinde sağlıksız diyo çok kararsız kaldım ya , yararları nedir bı bilgin var mı ya
Halime90 Merveomrum yararı , çıkarsa önlem alıyorsunuz. Bebdğinz doğdğnda zamanla şeker hastalığına yakalnmamış oluyor Böbrek ve kalp hastası olmamş oluyor Doğduğnda yoğmbakmda kalmamış oluyr vb. Daha yazabilirim . İnsüln kullsnıyrm bende çıktı iyi ki yaptırmışım . Yükselirse 37. Haftada bile doğum olabilir doktorm bekletmem bbebeğn ölümüne kadar gıder dedi. Bu kadae cıddı bir konu . Hala kararsız klmayın. Her posta yazıyrum.
pamukprensesss Btlklnc benimki ikili taramayı da detaylıyi da yaptır dedi ikili de çok şükür bişey çıkmadı detaylı da bebeğin kalbinde parlama çıktı down sendromu olma riski ikili teste bakarak oran yuksek dedi
Meyvebicagi Ben sabah yaptıracağım. Doktorum mutlaka yaptır dedi hatta mg verdi onu yapmazlarsa gel ben yapayım dedi. Sağı solu boşverin doktorunuza sorun derim. Sonuçta herkesin hikayesi kendine.
Esoli Bence yaptırma mahvoldum yaptırdım eşimde sağlıkçı bebegım onu içince nasıl durmadı karnımda sonra üç gün baygın gıbı oldum bünyeye göre degısır bence açlık tokluk kan şekerine baktır düzgün dıyet yap ben bır hafta önce yaptırdım ıkıncı kez yapacağız dedi ellı ml yaptı sımdı yuz ama yapmayacağım bın pısman oldum
KelebeginRuyasi2 Bende yaptırdım ben onu ictikten bir hun sonra kanamam oldu hastaneye yattim 2 3 gun ama bisey bulamadilar ok sukur saglikli cocugum suan 3 yasinda kafani karistirmak istemem korkutmak istemem sadece soyleyim dedim belki bunyeden kaynakli olabilir
KelebeginRuyasi2 Halime90 ben bi alakasi kesin var demedim bu sekilde oldugunu soyledim herkesin kendi karari herkesin kendi akli fikri var ister yaptirir ister yaptirmaz zaten