Zeynepsnu Aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı? 28 haftama giricem, doktorum iğneden önce bir test istedi aynı gün içerisinde testi olup ardından iğneyi vurulucam, özelde yaptırıp fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Devlete randevu bulamıyorum
minnakannesi08 Zeynepsnu devlet acildede yapılır canım ilk gebeliğimde sıkıntılı geçti hep acilde vuruldu bana 3 kere kanamam olduğu için hem ücret de ödemezsin
Tinasu Zeynepsnu doktor reçete ettiktej sonra eczaneden kendimiz alıp gitmiştik hastaneye tekrar,özele gidiyorum orda vurulsaydım 2000 olurdu ama kendiniz alıp gekdiğimz için 500 liraya aldık
Zeynepsnu Bayancorek Bursaya yeni taşındım İstanbuldan 😥 Herşeyim o kadar düzensiz gidiyor ki burda da yabancıyım nasıl yol izlicemi şaşırdım
Zeynepsnu minnakannesi08 acilden gitmem doğru mu, yaparlar mı hemen yada sabahtan kalkıp randevusuz gitsem bakılabilirim sanırım
Asena-34 Zeynepsnu hayır zaten kan uyuşmazlığı beli yani eşinle senin kanın farklı zıt tahlilik bı durum yoki ikinci bebeğimde de iğne vuruldum ilkinde de sadece bu
Ahsenn20 Zeynepsnu ben de pazartesi günü yaptırcam fiyat hakkında bilgi veririm bursadayım özel hastaneye gidiyorum
Zeynepsnu Busarsl Nasil oluyor ya bazı arkadaşlar 2 binlerden bahsediyor sasırdım 😅 En iyisi bi ozelden fiyat almak
Mihra09 Zeynepsnu bende oldum devlette oldum ama özelde doktorum ama ben gereksiz ücret ödemek istemedim çünkü özelde iğnesi pahalı ve yatış yapıyorlar sonra vuruyorlar artı yatış ücreti de alıyorlar ben devlette vuruldum yatışmi yaptılar oda hastane igneyi ücretsiz alabilmek için yatış gosteriyo 2 saat falan sonra da ucretsiz vuruyorlar vurduktan sonra gidiyorsun evine ama ozeldeyse pahalı aynı iğne sonuçta
Busarsl Zeynepsnu eczaneye sormanız daha mantıklı olur bazı iğneler paralıymış bazı iğneler parasız aynı şeymiş yani biziö burada bide özel getirtiriliyor her eczanede de olmuyormuş yani. Siz eczaneye sorun bi ilk başta muayene olduğum gün acilde vurundun iğneyi o yüzden de bi ücret almadılar
Elif927 Zeynepsnu 28. Haftada vuruluyor kanaman olmazsa . Özel de isen doktorundan farklı bir reçeteyle yazabiliyorsa uyguna alabiliyormuş sun ben acil vurulmuştum . Bin küsürattı
Cnsukckk Daha bugun oldum o testi sadece 90 tl odedik 7 ayima kadad her ay bu testi olcakmisim 7 aydada igne yapilcakmis oyle bilgi verilsi
Zeynepsnu Cnsukckk Evet arkadaş yok ne testi dedi ama bizde de kan uyuşmazlığı belli olmasına rağmen test verdi doktorum, kağıda yazdı,bunu yaptır gel aynı gün içinde sonra iğneni vurulursun dedi