Kuzuletta Bugün 4+6 da kan verdim ve muayene oldum fakat ultrasonda gözükmedi kese, dr alttan bakmak istemediğini söyledi. Yarın kan sonucumu göstereceğim. 3742 çıktı hcg. Çok fazla gibi geldi. Dış gebelik olabilir mi acaba
Zmraemr Kuzuletta yok fazla değil .Ama haftaya görürsünüz inşallah Haftaniz erken diye görülmemiştir belki
incinur0102 Kuzuletta haftan daha küçük bence, benim 5+3 te kese görünmüştü.Biraz daha bekle stres yapma 🌸
ayseninbeybisi07 Kuzuletta evet daha erken benim 6+1 de kese göründü 7 bin civarı idi beta erken daha kalp atışını sonraki hafta duyarım inşallah
baby3_ Kuzuletta üzmek istemem ama doktoruna da sorabilirsin 1500 üstü kese vajinal muayenede görünür . Senin beta hcg baya yüksek . Görünmesi gerekirdi. Haftayla değil sayıyla alakalı birşey
Emine4 6 haftalıkken gördüm ben keseyi 7 haftqnın sonunda hattq dahq ileri olqbılır kalp atısını dınledım her anne veya bebek aynı olmayqbılıyor kesede bebek yani yolk kesesını goremedık dedıler cok uzuldum agladım hamdolsun 30 haftaya gırıs yaptım kötü düşünmeyin allahım hayırlısını versın inşallah hakkınızda🤲🏻🥰
Dzhemilee Kesenin gözükmesi için beta 1500 üstü olması gerekir,doktorum öyle demişti.benim 4+1 de betam 3300 civarıydı ve kese de gözüktü, şuan ikiz gebeyim
Rapunzelinanasi Kuzuletta 4+6 da 6.800 dü benim ve karından çok küçük bir kese görünmüştü. 2 gün önce beta 3 binken gitsem belki o bile görünmezdi hatta. Birkaç gün sonra tekrar gidin ama dediğim gibi benim 4+6 da betam 6.800 dü ve bebeğim şu an kucağımda uyuyor 🫣