cansualisa Aman okulda bitmez enerji dışarıda bitmez nerede biter merak ediyorum 😂 Yemin ederim sabahları gözümüzü açıyoruz söylediği şey böyle oğlumun oyun oynayalım işlerimi halledeyim sen oyununu kur geleceğim peşine o zaman parka gidelim yine aynı şeyi söylüyorum o da tatmin etmezse bu sefer bana e arkadaşıma gidelim e tamam da güzel evladım her gün her gün kime gidilir yani. Ay bir de oyun oynarken yere oturmak zulm belim ağrıyor geçen dedim ki ben yatağında otursam sen yerde o zaman bekle annecim yastık getiriyim yerde otur ama yine 🤦🏻♀️ Yok illa o yer olacak yani. Oynamasam kırılıp üzülüyor e bende üzülüyorum. Ağırlaştım fazlasıyla inan sabahtan öğlen 4’e kadar şaftım kayıyor totom asla yer göremediği için o da. Bazen koltukta uyuyakaldığım bile oluyor😔 Ama en çok oyalayan oyunlar bak leğene su köpük koyuyorum arabalarını da içine at yıka diyorum mutfağa dibime alıyorum yemek yaparken en az 1 saat oyalanıyor. Ya da bir örtü seriyorum un su falan veriyorum hamur yapmasını istiyorum 😂 ortalığın batmasına takılmıyorum dersen dene bu iki şey bazen kurtarıyor beni ama bazende bir şeye yaramıyor 🥲