Fat22ma Haftamda kontrole gittiğimde bebeğimin kilosunu 1500 denildi . 1 hafta geriden geliyor kilosu denildi bu durumu yaşayan var mı ? Ne yemem gerekiyor ?
Sinemtun Fat22ma canım iki-uc haftaya kadar normalmis geride ya da ilerde olması sıkma canını 🥰 muz kaşar peyniri ceviz kilo aldiriyormus her gün muz ve kaşar tüket istersen ☺️
Edau9 Fat22ma çok bir gerilik yok gibi ki aslında benim ki de 1848mış 3 haftaya kadar önde veya geri olması normal kabul ediliyor.Ama muz ceviz pekmez kaşar peynir yiyebilirsin
Busraaaa35 Fat22ma benimde aynı 31+1de 1550gram çıktı, doktor suyu güzel şuan için başka sorun da görünmüyor dedi,önemli olan kilo almaya devam etmesiymis,10 gün sonra yine gel dedi bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum
Reyhosunannisi Bizde 31 haftalık 1,5 kg aynı doktorum banada 1 hafta geride olduğunu söyledi yediklerimle alakalı olmadığını günde 1,5 kg et yesen bebeğin kilolu bi bebek olmayacağını söyledi bebeğin minyon olduğunu söyledi en fazla 3 kg doğar dedi 🤷🏻♀️
Fat22ma Bende minyon tipliyim zaten banada genetik olarak çeker gibisinden konuştu ancak benim 1 hafta geriden geliyor deyince moralim bozuldu tabi
Sareceee Aynı hafta aynı durumdayiz canım benim 2 hafta gerilik vardı muz ceviz süt kaşar ile bunu 5 güne indirdim 2 gün önce doktorum bana bu geriliği sol tarafa yatarak kapatıyoruz dedi kan akışı bebeğe daha çok gidiyo ve büyüyor dedi TV karşısında bile sol tarafa yatıyorum