Deryaq Kızlar 29 haftalığım uyku düzensizliği basladı normal mi acaba yoksa psikolojik mi bilemedim sabahın 6sında uyandım ve daha uyuyamadım uykum birden bölünüyor istemsizce
Deletedmom434 Deryaq 33 haftalığım sen birde beni düşün😛 yalancı sancılar,tekmeler ancak gece 2’de uyuyabildim sabahta 6’dan beri ayaktayım uykum var resmen uyuyamıyorum
Fatmasnny Deryaq sık tuvalete çıkma, sürekli rüya görme, erken uyanmalar, düzensiz uyku Aralıkları. Hoşgeldin aramıza 😊
Sedayznn Deryaq 28de başladı bnm ve hala uyuyamıyorum bir sorun dolayısıyla değil saçma şekilde uykusuzum
Fatmasnny Deletedmom434 bende aynı durumdayım. Gece kaç kere uyandım sayamadım artık. Rüyalar cabası birde hiç rüya görmezdim. O kadarcık uykuda deli gibi rüya görüyorum birde.
Deletedmom434 Fatmasnny aynı senin gibiyim ya bel ağrısına kalkıyorum ya tekmeye yada sebepsiz bir konuya şuanda bile sanki sabaha dek beşik salladım modundayım
Deryaq Fatmasnny bende öyle canım ya iki dklık uykuda büssürü rüya görüyorum 😂 uyanınca diyorum kaç saat uyudum sanki 😂
Fatmasnny Deletedmom434 az kaldı diyelim. 😊 doğsun artık diyorum ama o belirtilerde yok yarın doktor ne diyecek bakalım 🤔
Ozlmmm Gece 4 de uyudum şimdi uykusuz uykusuz ayaktayım çok acayip alıştırma yaptırıyor bebiş bize resmen 😃😃