Ozgee123 Yani günde 2 adet gece yatmadan içiyordum gece yatmadan 1 tabe içsem artık zararı olurmu illa 2 tanemi içmek gerek
[silindi] Ozgee123 zaten gece yatmadan 1 tane içmek yeterli oluyormuş, mide bulantısına etki etmiyorsa 2 içilir diye biliyorum ben, yani zararı olmaz bence
Findukli_Lokum Ozgee123 dün 1 adet içtim denemek için, ama 2 adet içtiğime göre etkisini göremedim ara ara bulantım oldu. Bugün 2 tane içecegim. bulant durumunuza gore içebilirisiniz
Ozgee123 Asfdg AzraFarah ben 21 haftalığım baya azaldı mide bulantılarım iyi madem 1 tane içmeye çalışıyım
Mavikalem Asfdg Bende de öyle oluyordu. İçtiğim gibi 2-3 dakika içinde geri çıkıyordu. Bıraktım ilacı. 15 haftada tamamen kesildi mide bulantısı
Mello29 Ozgee123 Benim doktorum 16.haftada bıraktırdı bu zamandan sonra mide bulantin olursa gebelikten degildir artık bırakmalısın dedi ben de bıraktim 1 2 güne alıstım. Bence direkt bırakmayi da deneyebilirsiniz
Sare_34- Ozgee123 doktorum dozunu dusurme 2 tane kullan demisti ama eczaci bulantin fazla olursa 2 tane icersin demisti arada 1 tane ictigimde oldu yani neden oyle dedi doktor bilmiyorum
ipekmom_ Ozgee123 ben 1yatmadan önce 1tanede sabah içiyorum ama hala kusmaya devam maalesef. Bazen 1tane daha alıyorum arada ama hafifletiyor sadece bana etki etmedi 5ay olucak hala bulantı kusmalar devam. 😞
Ozgee123 Mello29 ayy direk bırakmayı çok denedim içmediğim gün mahvoluyorum ama gebelikten değil kesinlikle muhtemelen ilacın bağımlılığından
Mello29 Ozgee123 inanın 3 gün maksimum 5 gün sonra geciyor o kadar vitamin trioid ilaci falan iciyorum ki bir seyler yutmaktan ve sürekli almaktan bıktigim icin bıraktım
Ozgee123 Mello29 mesela ben öğlene kadar istifra ediyorum 5 kere felan yarım saat arayla içmediğim zaman sizindemi öyle oldu
Mello29 Ozgee123 Yok valla o kadar olmadı gün icinde bir kere ama aksam yemeginden sonra midem tamamen bosalana kadar oldu.