Almdreda Merhaba Hanımlar, bebekleriniz kaçıncı haftada döndü? Benim makat gelişli görünüyor be Dr biraz zor döner dedi. Sata göre 33 ultrasona göre 34 haftalık hamileyim.
hambostanimEymen Almdreda 38 haftalığım 36 haftalıkken döndü 37 haftalıkken tekrar dönmüş halâ da makat geliş poposu aşağıda beyfendinin
Bernnnaaaa Almdreda 34.haftada tersti haftaya randevu var 36 haftalık olacak döndüğünü düşünmüyorum hala mideme baskı yapıyor 37ye kadar dönmezse daha da dönmez dedi doktor
Ecmel44 Benim de 34 şu an ama hala dönmedi dönme ihtimali olabiliyormuş ama tabi zor sanirim artik sin haftalara dogru
Bebemm Zynp-0805 Selam.tam olarak kacinci haftaya kadar makatti?ben 37.4 haftalik hamileyim basi tam midemin altinda
Zynp-0805 Bebemm 38.5 e kadar makat gelis 39 haftaya giriste çok buyuk bir ağrım oldu birseyler ters gidiyor anlamıştım meğerse bebek dönmüş çok buyuk kasılma sancı olmustu doğuruyorum sandım
Bebemm Zynp-0805 ayyy cok saolun.bi umut oldu bana.ilk bebegim normal olunca bunuda normal dogurmak istiyorum ALLAH yardim etsin İnŞəALLAH🤲🏻
Oezlem23 Ben 24 haftalikken kafasi yukarda popo asagidaydi doktor suan önemli degil demisti yasiyan var mi ?
Almdreda Oezlem23 benim hep öyleydi ama zaten 32-36 haftalar aradı dönüyorlar genel olarak. Daha erken dönenlerde var.
EfnanUmay23 Oezlem23 bizimde 20.haftada ters demişti son ana kadar düzelebilirmis.sizdede çok ağrı oluyor mu bunami bağlı bilmiyorum ama bel ağrım çok fazla aynı zmnda aşağı doğru baskı oluyo oturup kalkamiom.doktor normal dedi.😔
Oezlem23 EfnanUmay23 evet asiri Bel agrisi ve Cok fazla tuvalete gitme istegi.. galiba Cok idrar torbasina bastiriyor