Lorin211 Kızlar ben Allah,ın izni ile yarın yükümden kurtuluyorum sabah 7.30 da hastane yatışım var inşallah güzel bi sezeryan doğumum olur ilki çok rahattı özel hastaneydi şimdiki devlet hastanesinde olucak ister istemez korku heyecan panik oluyor
Elif927 Lorin211 Kolay doğum olur inşallah sizin neden 37. Haftada oluyor banada doktor 37 de olabilir dedi de merak ediyorum niye erken olsun istiyorlar
tulaye Lorin211 Allah yardımcınız olsun. Bende aynı şekilde yarın sezaryene gidiyorum. Sağlıkla çıkalım inşallah. Bende korkuyorum …
Yesimatko Lorin211 hayırlısı olsun benimde yatışım 5 buçukta doğum sezeryan 7 de olcak inşallah uyuyamıyorum heycandan
Lorin211 Elif927 onu bende anlamadım aynı doktor kontrolünde olan baska bi hasta 38. Haftasındaydı ama onun uzun yıllar araya girdiği için doktor normal doğum yapabilirsin demiş. Belki de onunkini o yüzden bekletti benimki ise bebeğim ters her türlü sezeryan olmam gerek
Lorin211 Elif927 Ben normal doğum yapabiliceğime inanmıyorum ilk doğumumda açılmam da oldu suni sancı da verildi ama bebek riske girince apar topar ameliyata alınmıştım belki de o korku oldu bende
Lorin211 Doktorum gün vermeseydi bile ben sancılardan gidicektim zaten yarın çok sancım var resmen saatleri sayıyorum biran önce sabah olsun diye
Elif927 Lorin211 Hım sancın başlamış bekletemez şimdi anladım 👍 sağlıkla kavuşursun inşallah canım 🤲🏻🌷 rabbim yardımcın olsun bende korkuyorum dur eder dua beklerim senden 🤲🏻🌷 güzel haberlerini bekliyorum 😊👏
Lorin211 Elif927 Allah razı olsun canım emeklerimiz boşa gitmesin inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🤲🏻
Elif927 Lorin211 Bu sefer sezaryen demiş ya doktor diğerlerini yaşamazsın inşallah ama sancında başlamış neden bugüne almadı seni haberi var mı sancından
Hediyecay Hangi şehirde alıyorlar sizi seseryana bana da 38+6 dediler sezeryan için gün verilmedi henüz 35 haftaligim bebeğin kilosu azdi belki beklemesi o yüzden olabilir
Lorin211 Elif927 haberi yok sancılardan yalancı sancılar oluyordu normal diyordu bide ağrılarımın nedeninin bebeğin ters olmasından olduğunu söylüyordu ama bugun doğum sancıları geliyor biliyorum
Hediyecay Lorin211 bende şuan Maraş dayim ama doğum için memleketime gideceğim sakaryaya iki haftaya kadar inşallah bende hep devlet hastanesine gidiyorum ama ilk çocuğum 4 yaşında özelde olmuştu
Hediyecay Lorin211 hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alırsıniz inşallah Rabbim iyi ve merhamet sahibi insanlar ile karşılaştırsin Perşembe gecesinin yüzü suyu hürmetine 🥰🤲
Lorin211 Hediyecay benimde oğlum 4.5 yasında özelde doğmuştu şimdinin ekonomisi ile özel hastanenin kapısından bile geçemiyoruz malesef😔
Lorin211 Elif927 yarın burda olurum nasıl geçtiğini söylerim özel ile devlet arasındaki farkları da anlatırım ☺️