Serpilserpil38 Kayseriden kimse varmı hangi hastaneleri tercih ediyorsunuz ben doğum evine gidiyorum doğum evine gidenler varmı ☺😊
Neseli68 Serpilserpil38 Ben de Kayseri deyim😊 Doğumevine gidiyorum. Murat Gözüküçük doktorum. Sizin doktorunuz kim
Serpilserpil38 Neseli68 31+4 üz biz siz? ☺😍mesela istesek dogumevinde gittigimiz doktor doğumda olabiliyormu bilginiz varmı 🙊
Neseli68 Serpilserpil38 biz 35+4 üz. Bildiğim kadarıyla hafta içi ve mesai saatlerinde doğumunuz olursa doktorunuz doğuma geliyor. Hafta sonu ve mesai saatleri dışında olursa nöbetçi doktor müdahale ediyor
Neseli68 Serpilserpil38 Amin 😊 Ben de öyle düşünüyorum , çünkü Murat Beyin doğumumda olmasını isterim.
Serpilserpil38 Neseli68 ben daha oncesinde cok doktora gitttim hatta ilk gittigim doktor beni cok korkutmustu murat beyide tesaduf buldummm ultrason kagidini bile ilk o verdi😊
Neseli68 Serpilserpil38 evet ben de Erciyes Kartal ı , Magnet i denedim olmadı 😏 Murat Beyi araştırmalarım sonucunda buldu , hatta o kadar anlayışlı bir doktor ki bazen eşimi de kontrole alıyor , güzelce anlatıyor.
Neseli68 Rabiaaaa Aaa ne güzel hemşeriyiz. Evet Kayseri de yaşıyoruz. Tayin durumundan dolayı 😊 Siz nereye kontrole gidiyorsunuz, Aksaray ın neresinden acaba
Neseli68 Rabiaaaa Aaa ne güzel hemşeriyiz. Evet Kayseri de yaşıyoruz. Tayin durumundan dolayı 😊 Siz nereye kontrole gidiyorsunuz, Aksaray ın neresinden acaba
Mekanikcianne Rabiaaaa çok geçmiş olsun sabah aç karnına pekmez yiyin bir de cevizlerin iç kısmında bulunan bir kısım var onu kaynatıp içebilirsiniz öksürüğe çok iyi geliyormuş ayrıca ıhlamur ve bal da tabi yinede herşeyin azı yarar çoğu zarar iki bardaktan fazla tüketmeyin
Neseli68 Serpilserpil38 Ben öğleden sonra randevu alıyorum , sabah saatlerinde çalıştığım için genelde yoğun olmuyor , Murat Bey eşimi de çağırıyor