Ssmerve10 hayirli olsun canım
Rabbim saglicakla kucağina almayi nasip etsin ins. 🤲Bende tam 15 gün önce sezaryen dogum yaptim. Anksiyetem var ayriyetten cok sitresli bir yapiya sahipim. Ben o an yanimda esimden baska kimse olsun istemedim. Eşimin ailesinede kendi ailemede doğumu haber vermedim. (Onlar bir gun sonra doğum olacak diye biliyorlardi.) Çünku heycanlımısın, korkma , iste sezaryen soyle zor boyle zor laflari daha cok sitrese sokacakti beni. O yuzden öncelikle beni sitrese sokan ve geren seyelerden uzaklaşmak istedim. Doguma giderken sanki doguma degilde rutin bir kontrole gidiyormus gibi, sakinliğimi korumaya caliştim. Ameliyathaneye giderken ameliyatin kac dakika surecegini sormuştum. Max yarim saat demişlerdi. Hep kendime yarim saat sonra burdan iki kisi olarak cikacagiz diye hatirlattim. Bu arada anksiyetem oldugunu cok panik yaparsam beni bayiltmalari gerektigini soylemistim.ama cok sukur asla korktugum gibi olmadi. Kesi atildiktan 2-3 dakika icinde bebeğimi cikarttilar zaten. O anı gordukten sonra herseyi unutmuştum .demem o ki sizi sitrese sokacak herseyi kafanizdan silip atın. Zatn aksi bir durum oldugunda size sakinlestirici yapacaklar. Asla tahmin ettigim kadar zor degilimis.