Srpl27 Kızlar mrb 10 haftalık hamileyim hiç akıntım yoktu dünden beri kahverengi yogun akıntım bir damla falanda kan lekesi geldi normal mı sizce doktora gitmeli miyim
Sulemrahkuzey Srpl27 normal değil tatlım hastaneye git lütfen bende aynı sebeple gittim düşük riskim vardı ihmal etme sakın hemen git
Marygur Srpl27 farklı bi doktorla görüş normal değil bende yaşadım 5 tane iğne vuruldum düşük riskine karşı
Minikveanne Srpl27 benim 13.haftamda kanamam oldu sonra 1 ay lekelenme devam etti doktor her hafta kalp atışını dinlemek için çağırdı bu arada iğne ve progestan kullandım doktora giidin bence içiniz rahat etsin herhangi bi problem varsa tespit edilebilir
Neroizm Srpl27 hemen gidin. Hamileliginiz cok yeni, bundan sonrasinda da aklinizda olsun. Akintiniz seffaf, sari renkte ve kokusuz degilse mutlaka doktorunuza danisin. Hamilelikte akinti farkli seylere isaret edebilir.
Sulemrahkuzey Srpl27 nasıl önemsiz der muayene etmeden çok şaşırdım ben aynı sebeplerden 3 ay düşük riski yaşadım devamlı kanamalarım lekelenmelerim oldu en azından insan muayene edip progestan verirdi
Faatmaa38 Benim ilk 3 ay akinti ve kanamam oldu. Her seferinde doktora gidiyordum. Simdi cok sukur bir sey kalmadi 4.5 aylik.
Mervekrgl Lekelenme olması sakıncalı vakit kaybetmeden doktora git. Burda buna benzer bir sürü post açılıyo hiç mi okumadın
Mervekrgl Srpl27 çok üzüldüm Allah sabır versin. Bende yaşadım aynısını. Acısını biliyorum Allah Bi daha nasip eder canım zaten sağlıksız Bi gebelikmiş belliki
tatlibekleyis Srpl27 canım 7. Haftamda oldu benim devlete acile gittim alttan muayne etmek istedi yaptırmadım normal karından ultrasonla baktı kalp atışı falan görmüyorum alttan bakmam lazım dedi istemedim hemen özele gittim karından ultrasonla baktı ama kalp atışı vardı sana nasıl baktılar umut vermek te istemem ama başka hastanede git bence
Marygur Srpl27 ah canım ne diyeceğimi bilemedim. Arkadaşın dediği gibi sağlıksız bi gebeliktiki böyle oldu. Umarım kolay atlatırsın Allah eşinle sana sağlık versin bir daha olur inşallah bu kez sağlıkla.
Srpl27 Normal baktı görünmedi alttan baktı yine yok sonra utrasyon istedi başka biri baktı yoktu şimdi dua ediyorum kendiliginden düşsün diye ilaç vermedi rahme zarar verir belki diye şimdi evde ne yapabilirim normal yollarla düşsün diye allah kimseye yaşatmasın çok zor durummuş 😢
Sulemrahkuzey Srpl27 çok üzüldüm canım demek ki sağlıklı gebelik değilmiş hayırlısı buymuş rabbim en kısa zamanda en hayırlısını versin canım üzülme hiç desem de üzülürsün biliyorum aynı şeyi kuzenimde yaşadı evde düşürdü oda ama şimdi 6 aylık hamile Allah sağlıklısını versin canım
Ozge1008 Srpl27 geçen hafta arkadaşım düşük yaptı. Kalp atışı durmuş bebeğin. Doktor bekleyelim kendi düşer eğer birkaç gün içinde düşmezse kürtaj yaparız demiş. Hastaneden geldiği gün gece sancılanmış tuvalete gitmiş düşük yapmış. İlaç falan da kullanmamış. Allah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım🤲🏻
Sulemrahkuzey Srpl27 canım hatırladığım kadarıyla ilaç kullanmadı adet olur gibi evde bekleyip düşürdü