busranur_19 Sezeryan günü alınıp gününden önce suyu gelip aniden gidersek yemek yemiş oluyoruz doğal olarak hemen ameliyata alıyorlar mı ? Aç olmamız gerekmiyor mu aniden suyumuz gelirse nasıl olacak nasıl işliyor düzen arkadaşlar
Mommyatlas busranur_19 spinal anestezi uygulanıyor. Olası komplikasyonda genele dönerse diye sıkıntı sadece
Elifderin34 busranur_19 zaten normal doğumda da suyun gelince açılma fln hemen olmadığı için doğuma almıyorlar 5-6 saat açılmayı bekliyorsun suyun gelse de bekleyince sorun olmaz diye biliyorum belki yanlış biliyorum doktora sormak en iyisi :)
Dnz35 busranur_19 tatlım benim arkdasın aynısı basına geldi aniden suyu geldi normale gircekti sonra bebek ters dönunce kalp arışları durdu cıkamadı apar topar sezryana alındı ama yemek yediği içinde bogazna hortum gibi bişi sokup kusma işlemi yapmışlar öle ameliyt olmus
Senos14 busranur_19 işlemiyor 😊 bazen kontrole gittiğinde bile gebelik zehirlenmesi yada herhangi kotu bişeyse hemen sezeryana almam gerek diyorlar ve alıyolar ac olmanızı istemeleride ameliyat sırasında mideniz bulanıyor eger ac olursanız sanlsınız ben kusmamıstım bulantı vardı ama olmadı eger toksanız direk saga dönüp kusun normal diyorlar o yuzden ne kadar girerseniz o kadar iyi oluyor 😊
busranur_19 Senos14 En doğru zamanda gelir inşaalah ya çok bilmediğimiz konu var aslında ama yaşamadan bilemiyorsun ilk gebeliğim olunca
Lorin211 busranur_19 bie şekilde Allah yardımcımız oluyor ben normal doğumhanede tok karna sancı çekerken bebeğin kalp atışlarının yavaşlaması sonucu apar topar ameliyata alınıcakken korkudan kusup boş mide ile ameliyata girmiştim☺️
busranur_19 Lorin211 Öyle gerçekten sıfır bilgiyle ilk hamilelik geçiriyorsun yaşadıkça tecrübe oluyor her şey doğum yaklaşınca da korku panik kafada sorular başlıyorrrr ☺️🥰
Senos14 busranur_19 içiniz ferah tutun ve hep olumlu dusunun ki zamanında planlı olsun kotuyu hiç cekmeyin