Bilibili23 SLM kızlar ne dediğimi kişilerin ismini başkası ile az önce aramızda geçen konuşmayı unutuyorum acaba hamilelikten dolayı mı fazla olmaya başladı korktum açıkçası
Cerooommmmom2 Bilibili23 ay bende hafızam güçlüyüdü önceleri doğumdan sonra olan oldu Kitap okuyorum ne okuduğumu 10 dk sonra unutuyorum kitabın konusu neydi unutuyorum Şifreler unutuyorum b12 eksikliğinden dolayıymş galiba dktara gitmeyi düşünyroum sende bir doktar görün b 12 eksikliği var
bubuiledudu Bilibili23 bende de unutkanlik cok var ve hamile değilim ayeica b12 de hep 400lerde çıkıyor bazı şeyleri çok net hatırlarım bazı şeyleri anlık konuşulanları bile unuturum dediğin gibi
Bilibili23 Der_0 hayır kız kardeşim hamilelikle alakalı olduğunu söyledi pek takmadım son zamanlarda baya artt.bi sonraki kontrolumde doktoruma danışacam
Der_0 Bilibili23 Danışın muhakkak tabi ki gebelikten dolayı unutkanlık olabiliyor ama işinizi yinede şansa bırakmayın 🥰Sağlıkla kucağınıza alın
bubuiledudu Bilibili23 değerlerime bakilsin diye anlatıyorum doktora birseyin yok diyor ki tüm kan degerlerim hep de güzel anlamadım hep erken alzhemir olacağımı düşünüyorum bu yüzden