Aysegul123Defne mommytobe_ bizde 30+0 brokoliyiz 🥦 doğum tarihi daha belli olmaz demisti 25 Ocak ve 10 subat arasinda bekliyoruz demisti doktorum kilo olarakta 1400 gram demisti 29 haftalikken sizin bebisleriniz kaç kilo 🥰
mommytobe_ Aysegul123Defne bilmiyorum canim kilo olarak 😍 yurtdisinda yasiyorum ve en son ultrasony 20. Haftamda oldum☺️ doguma kadar ultrason da yok heralde🥲
Salata mommytobe_ Kevko 1Boncuk Oznurcakir Mom-babyyy EmineDefneGokce Aselsmoms Aysegul123Defne Kızlar hepimiz neredeyse aynı hafta içindeyiz size bisey sormak istiyorum çoğu zaman uykunuzdan uyanacak kadar kötü rüyalar görmeye başladınız mı siz de ? Hamileliğimin başında biraz böyle oldum şimdi sona yaklaştım yine kötü rüyalar görmeye başladım
mommytobe_ Salata evet son bir iki haftadir sacma ama bi o kdr da gercekci korkunc ruyalar goruyorum neden oyle oluyo acaba
Aselsmoms Salata evet canım değişik bir şekilde korkunç rüyalar görüyorum 🥺 @mommytobe_ dedigin gibi cok gercekci oluyor canim
Aysegul123Defne Salata ben uykuya dalamiyorum nefessiz kaliyorum rüya görmüyorum ama uyku problemi yaşıyorum 🥹🥹🥹
mommytobe_ Aselsmoms insallah hamilelik bitince kabuslar da son bulur🙏🏻😞 gecenki ruyamda resmen dusuk butceli korku filminin icindeydim😅
Salata Aysegul123Defne yok uyuyamama gibi sorunum yok çok şükür zaten ben hamileliğimi çok uykumun gelmesiyle anlamıştım ilk haftalarda şimdi yine başladı uyumak istiyorum hep 😇
mommytobe_ Aysegul123Defne ay onu da yasiyorum bide aksine esim uyku sirasinda ustume ustume geliyo ayagimla iteliyorum artik😬😅
mommytobe_ Salata 😞😞 gecer insallah ruyadan uyandiginda sol tarafina uc defa tukurur gibi yap sonra da ayetel kursiyle nas felak oku peygamber efendimiz sav kotu ruyadan sonra boyle yapmayi tavsiye etmis canim
Tbsra95 mommytobe_ gebelik için girmedim su burhan ın resmini koymuşsun ya sabah sabah öldüm gülmekten nerden aklına geldi sen beni güldürdün Allah’ ta seni güldürsün