mutlu__son1209 Kızlar doğum sonrasında sorun yaşayan küvöze giren solunum sıkıntısı olan oldu mu tecrübe edenler yazsa herkese bi fikri olsa
Halime90 mutlu__son1209 bende merak ediyorm çok yüksek dğil kontrol altndayım insülnde vuruluyrm ama korkuyrm yinede zararı olur mu diye. Doktorum 140 ı geçmesin diyor yoksa 37. Haftada da alacak. 35. Haftama az kaldı
Sermec27 mutlu__son1209 olmadı gebelik şekerim vardı doğuma kadar diyet yapmıştım oğlum 17 aylık herhangi bir sorun yaşamadık
bsnrd bsnrd yediklerime dikkt ettm.doktorumla surkli iletişim halindeydim.tabi hamile olunca insanın canı surkli birşeyler çekiyor ama dkkt etmk zorundayız.
Alimm-5 Halime90 Benim hep 140 üstü çıkıyor doktorum bebekte Bi sıkıntı yok 38 e kadar bekletcem dedi ama endokrin doktorunla konuş alınması gerekiyorsa seni riske atmayım dedi yarın 35 haftalık oluyorum korkuyorum valla
AhseninAnnesii Halime90 bende de suan o sıkıntı var insulin kullaniyorum ama bana henüz bir sey demedi
AhseninAnnesii Halime90 32 haftaligim, gecen ay seker yuklemesi felan da yaptirmistim normal cikmisti hep
mutlu__son1209 Benim 140 üstüne çıktıgı zamanlar oldu oluyo da ama bebeğin ne kilosu ne suyu hiç öne geçmedi o yüzden merak ediyorum bu 140 üstüne çıkmalar doğum sonrası bi sıkıntı yarattı mı 37 haftadayım artkk
Halime90 Drysmsn benım ikincı gebeliğim ilki sezeryn olduğu için buda sezeryn . Sormadım normal olur mu diye çnkü kızımla arasa 3 yıl şubatta olacak henüz. Herkesden duyduğm norml için biraz daha süre geçmesi.
Alimm-5 Drysmsn Bebeğim başaşşa canım doktora hiç sormadım ama şeker olduğu için sezaryen olur diyorlar çarşamba günü doktoruma danışıcam
Sermec27 mutlu__son1209 evet 22 38 arası diyet yürüyüş yapmıştım arada kaçırdığım olmuştu ama yine de sonuna kadar dikkat etmiştim
Milkkk Honeyballl doktorun anlattığı gibi yaptım canım . Açken ölçtüm açlık şekerini . Tokluk şekerini de ilk lokmamı başladığımdan 1 saat sonra ölçtüm . Bu aralar diyetime uyamıyorum beyaz ekmekte tüketmiştim .
Honeyballl Milkkk valla bana ekmek beyaz esmer sarışın hiçbiri yaramadı 😥. Bozmamaya bak canım çok zor inan kolay değil ama bebişkoların sağlığı için değer. Rabbim hepimize dayanma gücü versin🤲