Seymaben Kizlar eşimin digum gününe 2 hafta kaldı kendisi ilk defa baba olarak doğum günü geçirecek ve maddi şeylerden çok manevi değeri olan eşyalara bayılıyor kızımla ikisini ilgilendiren bı hediye olsun istiyorum ne yapılabilir sizce💜
cansualisa Seymaben 22 Aralık bnm eşimindeeee birgün öncesinden pasta alıp kapıyı açar açmaz kızımla söndürürüz 🌺🌺
Hazalaskin Seymaben benim eşim babannesi ve dedesine inanılmaz düşkünmüş zaten beraber yaşıyorlarmış ama biz evlenmeden ikiside öldü eşim sürekli kızımı keşke dedemde görseydi babannemde görseydi der durur kızım 6 aylık bu arada bende fotoşop yaptım kızım babannesi ve dedesinin kucağında oturuyor şekilde birleştirdim onu hediye ettim ağladı eşim kayınbabamda ağladı 🥰 çok duygulandılar
emirtosveannesi Seymaben benim eşimin doğum gününde 3 aylık falan hamileydim bebeğimin ultrason fotoğrafının olduğunu bir zibin yaptırdım üstüne de uzun bir yazı yazdırdım onu çerçeveye koydum işten geldiğinde masa hazırlamıştım onuda masanın üstüne koydum yanina bebegimize aldığımız patikleri falan koydum çok duygulanmıştı size de fikir olsun 🌸
Seymaben Hazalaskin böyle birşey arıyorum aslında salonda kocaman bı rafimiz var üstüne anısı olan şeyleri koyuyoruz🤭nerde yaptirdiniz acaba
Hazalaskin Seymaben kendim yaptım bilgisayar mezunuydum lisede öğrenmiştik. Fotoğrafçıdan da çıkarttırdım ama yapanlar var instagramda sayfalar