180720 Tbsra95 yani kaç hün önceden başladı bilmiyorum ama ben göğsümdeki damarlar belli olmaya başlayınca şüphelenmiştim şuan 28 haftalığız 😂 umarım sizde hamilesinizdir 💕
Zynp-1 91mer hamile olduğumu öyle anlamıştım daha son 6. Haftada yine kanama yaşadım yerleşme kanaması kede etrafında kanama yoktu ikisi farklı bir durumu sanırım
Alimenur Tbsra95 bende oldu Adetime 2 hafta kala karın ve göğüs ağrısı vardı Karnım falan adet ağrısı gibi ağrıyodu Sonra hamile olduğumu öğrendim zaten
SaHil_Hayat Tbsra95 benim öğrendiğim de 10 gün vardı adetime ve 14 haftalık olduk meme hassasiyeti anca oldu bende 😂😂 Bende kasık ağrısı oldu
Kvser Tbsra95 inşallah canım artık bir beklentim umudum kalmadı yani hissizleştim sanki . İnşallah sen bu ay güzel haber alırsın . Beni de bilgilendir canım 🥰
Tbsra95 yagmur089 günümü bekleyim diyorum acele davranıp üzülmek istemiyorum cunkü 2 yıldır korunmuyorum yok olmuyo
Piaaa Tbsra95 benim de ilk göğüs hassasiyeti başlamıştı. Adetten bir hafta önce test yaptım erken gebelik testi pozitif çıktı. Test yapım isterseniz
Tbsra95 Piaaa benim de bi hafta var ama beklemek istiyorum cunkü 2 yıldır korunmuyorum heveslenmek istemiyorum …😔
yagmur089 Tbsra95 suan adetim gecti mi yani belirtilerin neler var mesela İnşallah tez vakitte versin canim inşallah vardir bebis