Tbsra95 Biliyorum biraz erken bir soru ama adete 10 gün varken aşırı meme hassasiyeti olupta sonra hamile kaldığını öğrenen oldu mu asırı meme ucu hassasiyeti var
Kvser Tbsra95 bende bunu merak ediyorum adetime 4 gün kaldı 1 hafta önceden başladı göğüs hassasiyeti başladı . Ama benim daha önceki adetlerimde de öyle oldu açıkçası pek umudum yok
senoski Tbsra95 ben inanılmaz bi meme dolgunluğu ve sızlaması yaşamıştım. Resmen memelerim ağırlaşmıştı.
Ay-5k Tbsra95 benim ikinci gebeliğim bendede olmuştu adetime 10 gün öncesinden başlamıştı test yaptığımda tam kırmızı renk çıkmıştı şuan 7. haftadayım Ama hamilelik yoksa vücut kendini adet dönemine hazırlıyor demek
Serdar4125 Tbsra95 ben gözlerimin şişmesi ile anladım mesela hamile kaldığımı direkt test çubuğu aldım iki çizgi çıktı
Kvser Tbsra95 hayır test yapmadım henüz 5 aralıkta yapmamı söyledi doktorum . Benim şuan azaldı sanki ama geçen hafta daha fazla vardı sanki 🥺
Zynp-1 Tbsra95 benim hamileliğe dair hiçbir belirtim yoktu yerleşme kanamasıyla anlamıştım daha sonraki zamanlarda göğsümde büyüdü ağrıdı ucu falan o şekilde yaşadım ama kadınlarım büyük oranı hamileliğini göğüs ağrısıyla da birlikte farkedebiliyolar
Tbsra95 senoski tam yaşadığım seyi suan anlattın seni tebrik ediyorum inşallah birsey vardır cok istiyorum olursa ikinci cocuk olmus olacak
Tbsra95 Zynp-1 bende ilk hamilelik te sizin dediğiniz gibi oldu ama ilk defa bu kadar cok ağrınca dedim bir sorayım
Tbsra95 Kvser ay azalmasa insan ölür asırıya dokunamıyorum bile hakında hayrlısı olsun yaz buraya 5 inde
Kvser Tbsra95 camın bence sende gebelik var . Burda okuduğum kadarıyla hamile olduğunu öğrenen herkes bunu diyor bende o kadar denli yok . Olur yazarım sende yaz camın buraya