Aysunblclr Kızlar iyi akşamlar :) markalara cok para vermektense muadili olan ya da bildiğiniz kullanışlı, sağlam, fiyatı uygun bi bebek arabası önerebilir misiniz :)
tecrubesizanneadayi12 Aysunblclr sanırım e bebeğin markası baby plus şuan için diğerlerinden en uygunu
Minigim38 Aysunblclr 4 Baby çift yönlü markasını aldım henüz dışarıda kullanmadım ama evde sürüş yaptık hafif sürüşü kolay hoşuma gitti bi bakın isterseniz 🥰
Ayse5960 Aysunblclr istocta fiyatlar çok uygun Moroğlu bebe instagram bakabilirsiniz gayet güzel uygun
Aysunblclr tecrubesizanneadayi12 evet en uygun fiyatlısı onlar gibi sağlamlığından yana tereddütlüyüm sadece :)
benbilmirem Ben yeni joie lx travel sistem aldım bebek arabasını cok guzel ve kaliteli geldi , indirimde 2800 gibi biseye almıştım e bebegin sitesine bi bakın isterseniz hâlâ indirimdemi diye
Aysunblclr benbilmirem çok iyi fiyata almışsınız yalnız ben ouseti ayriyetten almıştım pusetsiz bakıyorum o yüzden :)
tecrubesizanneadayi12 Aysunblclr burada bir arkadaş yazmıştı e bebek müdürüyle görüşme sağlamışlar bir süre kullanımdan sonra gocırdama yaptığını söylemişti sağlamlığı ne kadardır bilemiyorum ama
Brckk Minigim38 çevremde çoğu kişi 4 baby almaya başladı hepsi memnun sanırım bende alacağım kabin boy olanından
Aysunblclr Kızlar joie aldım . Biraz ağır ama baya sağlam . Diğerlerine de baktım fiyatı 3-3,5 bin ama pusetlilerdi. Bende daha önceden puseti ayrı almıştım o yüzden en uygun olan joie den aldım
Minigim38 Brckk çok hafif kullanışlı falan çok güzel kibar kucakta bebeğimle tek elimle kaldırabiliyorum