Adamiraninannesi Canlar ben şimdi imitasyon bilezik almak istiyorum malum gerçeği ne arasın bizde 😂 Gümüş kaplama vs diyo instada gördüm de şimdi size soruyorum instqdan alan varmi sahte olduğu belli oluyo mu hemen bı yazın bana 😂
Nurrmerttt- Adamiraninannesi Kuzenim aldı instagramdan ama hangi siteydi hatırlamıyorum sadece sesinden anlaşılıyor görüntü aynı 😄
boymomyz Adamiraninannesi ben bilezik değilde künye aldım ajda bilekliklerde satılıyor orda . Çelik benimki çamaşır suyu bile karartmadı
sedamom00 Adamiraninannesi BNde öyle almayı düşünüyorum malum insanlar beni fakir sanmasın varlıklı ve çok zengin sansınlar çok Severim 😁😁
Adamiraninannesi Deletedmom_85 napim kız dugun bı yere giderken takarız birkaç tane sjsjsjsj 😂😂😂 inşallah denk gelir bakalim
boymomyz Adamiraninannesi evet canım küpe bileklik bide kelepçe bilezik aldım 3 al 2 ödeden 200 küsürdü altın sanıyorlar 😅
sedamom00 Adamiraninannesi bide ben Ankara gibi yerdeyim keserler beni altın sanıp bu devirde altın düşman 😁😁
boymomyz Adamiraninannesi zaten insanın hevesi geciyor ben çekmeceye koydum canım 😂 altın olsa takacaz yine hevesimiz gececek bozdurup baska alsak fiyat farkı fena hiç gerek yok 😅