annekuzusu_ Kizlar ayva yiyor musunuz bebise gamze yapıyor diyor herkes doğru mu tecrübeli anneler ?😃😘
Mhrbn44_ annekuzusu_ gamzenin ayva ile bir alakasi yok cnm aslinda gamze bir dogum kusururdur ama gze güzel geldigi icin insanlar kusur olarak görmüyor
annekuzusu_ Deletedmom_1003 yaa bunu öğrendiğim iyi oldu mide bulantımdan artık yoruldum bıktım bugün ayva yedim artık hep yerim bulantm biraz olsun hafiflemisti bugün 😘😃
Melekg Gamzeyi bilmem ama mideyi rahatlatıyor bide cocuk cok güzel oluyor ben oğlumda yedim yakışıklı yani gerçi her anaya cocugu güzel gelir 😬
Mucizemses İlk hamileliğimde hep güzel olsun gamzeli olsun niyetiyle zorla yiyordum elmacık kemiklerinde bile gamzeli doğdu ondan mı oldu olacağından mi bilemiyorum artık 😅 güldüğünde herkes soruyor hamileyken çok mu Ayva yedin diye 😅
annekuzusu_ Mucizemses minik 😃😃bence ondan değildir de herkes öyle bi inanca sahip bende sormak istedim ailenizde varsa ondan da geçebilir mesela
Tuba2949 annekuzusu_ ben son ayıma kadar yemedim daha yeni yeni yiyorum fakat ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor 2 yanağında da gamze var dedi. Biraz araştırmıştım bu gamze nasıl oluyor diye çünkü ilk kızımda gamzeli. Anne karnında yanaklı yüzü büyük bebeklerin yanakları sıkıştığı için gamze olurmuş. Benim büyük kızımda gerçekten kendisi zayıf ama yanaklı yüzü tontiş bir kız ve gamzeli😀
gullokumum annekuzusu_ ben ilk oğlumda çokça yemiştim maşallah gamzesi dünyaya bedel🧿🧿kizimdada yiyorum bakalım ondada olacak mi
SerapBagci annekuzusu_ Ay ben korktum yemedim 6 7 ay ya çok tüylü olursa diye 😄😄 ama sonra aşerdim yiyorum şimdi eşim gamzeli eğer gamzesi olursa babadan gelir herhalde ayvadan ümidim yok😅😅
Asli2023 annekuzusu_ bulantı için çok yedim her yediğimde çevremdekiler gamzeli doğacak derlerdi aynadan mi bilmiyorum üç cocugumda gamzeli
Asliormanci annekuzusu_ annem kardeşime hamileyken yedirdim bende duyup şimdi 15 yaşında erkek kardeşim ve gamzeli ailede kimsede yoktur Gamze bilmiyorum ben ayva çok severim çok yerim annem bana hamileyken de çok yemiş ve çok güzle bi bebekmişim gören bi daha bakarmış 😄♥️
Karelinannesi annekuzusu_ bu tarz şeyler aslında hurafe oluyor. Bende çok ayva yedim bebeğimin çenesinde Gamze var iki tane. ama ayvayla ilgisi olacağını sanmıyorum ☺️ çünkü babamda var aynı şekilde