OgretmenEva Selim_Alparslan Ümraniye de Rad istanbul 300 tl ye yapıyor detaylıyı. 2 ay sonra da kontrol amaçlı tekrar çağırıyor
Ozgeaslan2305 Selim_Alparslan bagcilarda iklim hastanesinde yaptirdim ikinci duzey olarak cogu hastanede yok 300 tl ye yaptirdim canim memnun da kaldim cuma gunu kontrol var kizim inat etti yuzunu gostermedi 😂
Selim_Alparslan OgretmenEva tamam değerlendiririm canım keşke yakın olsam o tarafa Avrupa yakasında oturuyorum ama artık neresi en uygunsa yaptıracağım , Avrupa yakası nedense fiyatlar uçuk aşırı bir pahalı gereksizliği var 🙄
Sakaryali54 Selim_Alparslan ozelmedigold hastanesi var cnm sultangazide 200 tl dedi gecen de bana CD veriyomus ama ultrason kagidi yok dedi.perinatolog yapiyomus cekimide
Selim_Alparslan Deletedmom434 Ozgeaslan2305 Ayy çok uzak geliyor oralarda 🤦🏼♀️ Sağolun kızlar araştırmaya devam edeceğim
Obirx Ozgeaslan2305 resim ve cd veriyorlar mı kendi doktoruma göstermek adına birde perinatolog mu radyoloji uzmanı mı ceken bayan mıydı 😒
LeylaGndoduDemirciolu Bakırköy ultramed. Resim ve videosunuda veriyorlar 500 tl ama biz doktorumuzu söyledik nakit 300 kıresi kartına 300 ye yapıyorlar
LeylaGndoduDemirciolu LeylaGndoduDemirciolu çok metinizi duyduk bizede 300 olurmu diye Rica edebilirsiniz. Birkaç arkadaşıma yardımcı olmuşlardı
Melekturkann LeylaGndoduDemirciolu haftaya bende gidicem benim doktorumda oraya yönlendirdi. Şuan için oranın fiyatı 500 mü gerçekten😳 ben şok oldum arkadaşım için 300 e yaptırmıştık 1 sene olmadı bile yani daha yeni doğum yaptı hatta
Melekturkann Yasemiinny ben eskiden orada oturuyordum ama hiç bilmem ki orada öyle olduğunu, gerçekten memnun kaldınız mı oradan,size verdikleri raporların dosyaların arasında fotoğrafları ve video cd varmıdır?
nazol Selim_Alparslan canım randevu alabiliyorsan cerrahpaşadan al prof dr ali benian dan 122 tl muane ücreti cok güzel yorum okudum kendisiyle ilgili ben haftalardır ugrastım 25 ekime 1 randevu buldum sadece
Selim_Alparslan nazol kuzum bende 25 Ekim’e aldım 2 boşluk vardı zaten 10:51 benim 🙂 ama 18+5 haftalık oluyoruz o zaman 🙂 normalde İstanbul üni. De okuyorum bende yolumun üstü diye aldım ama erken sanırım bakmaz 😞
SelmaGl Melekturkann ultramedde radyolog bakıyordu sanırım bu fiyat gerçekten fazla ben dr. Halil aslana gittim kendisi perinatolog 400 liraya çektirmiştim yenibosna nish istanbulda yeri
Selim_Alparslan Melekturkann fiyatlar her gün değişiyor malesef her ay muayene gittiğimde 5 10 tl üzerine koyuyorlar inşallah bir an önce doğururuz 🙂
LeylaGndoduDemirciolu Melekturkann ben ilkinide ikincisinide orada yaptırdık ultrasonu ama doktor yönlendirince nakit 300 e oluyor doktorunuzu. Söyleyin mutlaka
SelmaGl Selim_Alparslan perinatolog olsun diye bir derdin yoksa radyolog olursa ultramed ve betatom görüntüleme merkezleri var doktorum oraya göndermişti beni sanırım 300 lerde fiyatı ikiside bakırköyde doktor yönlendirince daha uygun oluyor fiyatlar ama ben gitmedim perinatolog olsun istediğim için
Selim_Alparslan SelmaGl perinatologun yapmasını tercih ederim canım o fiyatlarda yapanlar var ama bana çok uzak Büyükçekmece’de oturuyorum 1 günlük kendimi yorup gideceğim artık 🙂
Melekturkann SelmaGl yani bende şuan araştırıp bakıyorum. Emin olacağım yerlerden tabiki de ama orayı bildiğim için,devletten randevu alsam uzun sürer benim zamanımı geçer bakalım artık☺️🙏🏻
Yasemiinny Melekturkann cd yoktu sadece 2 adet bebeğimin renkli resmini verdi. renkli usg de gayet net gördüm bebeğimi. ayrıca doktorun yaklaşımından ve anlatımından çok memnun kaldım herşeyini tek tek gösterdi.