Tintinsu Doğumum martta ve ben Sivas’ta yaşıyorum burası çok soğuk oluyor. Ben de hastane çıkışı olarak hemşireye kadife takım vermek istiyorum. Hastane sıcak olsa bile üzerimi hafif örterim diye düşündüm. Sizce çok mu kalın olur?
3babyannesy Tintinsu aşırı sıcak oluyor hastaneler bilirsinya kuzum bence normal takım koy evde giydirirsin kadifeyi, bunaltı gelir hastanelerde bana sicaktan
Umay-58 Tintinsu selam bende martta doğum yapacağım ve bende sivastayım gurbette memleketlisini görmüş gibi oldum 😂🤗 nerde takiplisiniz acaba
1anne2bebek__ Tintinsu ahhhh cağnımmm Sivassss 😄Sivas’lıyım çok Sivas’lıyım😁😁 hastane sıcak olur zaten emzirme falan insan ister istemez ter döküyor 🙃 istersen hırka al yanına üşürsen giyersin
Tintinsu Umay-58 üniversitede çağlar beye gidiyorum ☺️ Siz nerde takiplisiniz? Üni hastanesi de çok sıcak oluyor mu ?
Tintinsu 1anne2bebek__ yanlış ifade etmişim :/ bebek için soruyorum kadife takımı? Kendim için değil 🙈
Umay-58 Tintinsu bende medicanada takipliyim ama üniye geçmek istiyorum özel muayene sırası bulamadım. Ünide sıcaktır siz yine de bir ince bir kalın takım bulundurun içiniz rahat etsin 🙂
1anne2bebek__ Tintinsu bebek için de sıcak olur bence. Zaten üzerini giydirince battaniyesini de örtüp yanınıza getiriyorlar. Bir de zaten kalın battaniyesi olur onu da üstüne örtersiniz hastaneler sıcak zaten ama isterseniz yedek koyun belki lazım olur
Tintinsu 1anne2bebek__ o zaman hastaneden çıkıp eve geçerken kalın olanı giydireyim. İnce bi tane de takım alayım. Teşekkürler
Tintinsu Umay-58 öyle yapayım artık. Ünide muayenelerin açılma günleri var. Onları öğrenirseniz sıranızı alabilirsiniz. Örneğin benim doktorum her ayın son pazartesisi randevuya açılıyor. Diğer doktorların da öyle günleri var sanırım
goncacan Tintinsu bence yenidogan icin uygun degil full pamuklu organik kumastan bi takim koymalisiniz
Mucizebebek2 Tintinsu bence hastanede kadife gereksiz çocuk terler hastaneden çıkarken üşümemesi için giydirin kadife takımı