Minikmucizemiz_ Tiroid ilacım hamileliğimin başlangıcında 50 mg idi doktorum geriledigi icin 75 e yukseltti bugun kan verdim 3.70 çıktı yine artıyor.. yinemi arttircaz aceba
Buse-ozdmr Minikmucizemiz_ sanmam yükseltmez o kadarda yükselmemiş bende 25 kullanıyordum 5 küsür cıkmıstı yukselmişti oyle 50 ye yükseltti senin değerin suanlık cok yuksek değil ☺️
EdaNrky Minikmucizemiz_ evet yükseltebilir çünkü 2-2.5 bandında olması gerekli sağlıklı olan değer bunlar. Ben 100 kullanırken 150 mg a çıktı sürekli takipteyim ve bu şekilde devam ediyoruz
Beyzafd Minikmucizemiz_ benimde 25 ile başladım su an 26 haftadayim değerim gerilemiş 50 ye yükseltti neyse ki son 2 bucuk ay kaldi 3 ayda 1 bakiyor zaten bu dozla doğuma giderim gibi geliyor
AycanFb Minikmucizemiz_ 3 gün 50 4 gün 25 kullanıyordum kontrole gittiğimde yüksek çıktı 5lerdeydi. Şimdi haftaiçi 50 haftasonu 75 yaptı 2 hafta böyle 2 hafta farklı kullanıcam bu ilaç beynimi yaktı artık 😅😅😅
Minikmucizemiz_ EdaNrky off aynen doktorum soylemisti en yuksek 2.5 olmasi lazim hamilelikte diye yine yukselticez galiba
Ayshenur Minikmucizemiz_ benim doktorum bu değerleri çok yüksek değil ama istediğimiz 2.5 altı diyo o yüzden hafta içi 100 hafta sonu 75mg yapmıştı şimdi ise son zamanlardayım 100 mg 6 gün 1günde 75 mg yaptı