murvet-10 Arkadaşlar aranızda serklaj olan var mı ne durumdasınız yada serklaj geçirip doğum yapan var mı ?
Binnur-cam murvet-10 13 haftamda serklaj oldum suan 20 haftalik olduk şükür bi sıkıntım yok suanlik Allahin izniyle sağlıkla gelir insallah 🤲
baby3_ murvet-10 ilkinde sürekli Yattım çoxuk yoktu. Şimdi ise hiç yatamıyorum 14-14 ikiz bebekleri kucaklıyorum yeri geliyo. Temizlik yemek vs. 32+5 im şuan
Binnur-cam murvet-10 26 hafta olduk şükür wc yemek harici kalkmıyorum mümkün oldukça yatıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum
Bebisss12 murvet-10 14. Haftamdan beri doktorum takip ediyordu rahim ağzını en son 24. Hafta da 24 mm ye düşünce ertesi gün için yapalım hemen dedi ve yaptı
gbdl2023 Esmaky merhaba bende 31 haftalığım rahim ağzım kısalmış 1 haftadir evde yatis verdi doktorum sizin kaç mm rahim ağzı uzunluğunuz
Esmaky gbdl2023 inanın hiç hatırlmıyorm daha dgrusu sormayı unuttum ama 2017 den beri aynı doktora takıplym herhangi bir sorun olsaydı söylerdi
murvet-10 gbdl2023 benim haftam daha küçük şuan normal diyorlar açılma yok 42 mm dediler başka bir doktor da 35 demişti ama farklı bı şekilde bakılmış
gbdl2023 murvet-10 o rakamlar normal benim geçen hafta 26 bu hafta da 23 mm düşmüş bi yandan korkuyorum bi yandan sakin kalmaya çalışıyorum İnsAllah güzelce atlatırım bu günleri
Bebisss12 murvet-10 31 haftalık olduk çok şükür canım şu anlık bir sıkıntı gözükmüyor inşallah 37-38 leri de görürüz 🙏🏻