guzelanne01_ KAÇ HAFTALIKSINIZ doktorunuz kim memnunmusunuz Özellikle sezeryan olanlar Doktordan memnun kaldınızmı
Kumsal08 guzelanne01_ megapark hastanesi Derya Duyar Sağlam Bende 5 ay önce sezaryen oldum doktorumdan ve ekibinden çok memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım.Kesinlikle tavsiyemdir 🌸
guzelanne01_ DOĞUM YAPAN ANNELER İÇİN sezeryanı soruyorum Benim 2 gebeliğim sezeryan olacam sezeryanda önemlidir nasıl geçti
1prensannesiiiii Ben normalde k.maraşta doğum yapmicam ailem burda olduğu için yanlarına geldim detaylı ultrasona denk geldi oda gidicem iki hafta sonra siz yaptırdınız mi burda nerde hangi doktora yaptırdınız acaba
guzelanne01_ 1prensannesiiiii detaylı ultroson haftam gelmedi canım Daha Ama burda sular hastanesi var yeni açılan ailen bilir Herşeyi çok güzel Süper hatta Doktorum Ahmet kirecci memnunum önder ercanı deniycem bide onuda övüyorlar sende bunlardan birine gidip yaptırabilirsin DEVLETİ asla önermem
[silindi] bende bekliyeyim surda cocuk hastanesi ile tip arasında kaldim dogum benimde ucuncu sezeryan olucak gibi hangisi iyise ona gidim takip yaptirim bari