bebek_firarda Aşırı pahalı olmayan ama güzel, rahat kullanışlı, kaliteli bebek arabası öneriniz var mı?
Sedavedoga bebek_firarda ben bunu aldım canım hatta civilde 2000 TL idi mağzadsn satın aldım daha kullanmadım ama gayet güzel ve kullanışlı duruyor https://ty.gl/n9584wobdp
Elaa_gozz bebek_firarda ben joie markasını aldım literax 4 puseti ile e bebekte 5 bini geçik ama ben letgodan aldım temizdi almışlar ama çocukları bebek arabasına yatmamış da oturmamışta tüm parçaları duruyordu 2000 bine aldım çevremde kullanan olduğu için ve kendim de sürdüm onlarda aşırı rahat bir bebek arabası
Neslhnnn bebek_firarda canım kanz sgo aldım gayet güzel daha kullanmadım ama çok severek aldım diyebilirim♥️
limoncicegimFO bebek_firarda yoyko ultimate bebek arabası ve yoyko city dediler ben de yoyko ultimate alacağım İnşaAllah
Elaa_gozz bebek_firarda ama dediğim gibi bulunduğunuz ilde letgo üzerinden bakabilirsiniz emin olun alınıp hiç kullanılmayan ve yarı fiyatına satılan çok ürün var ben de o fiyatı vermezdim ama kullanış açısından çok iyi olduğu işin 2. El olarak aldım
Denizdeniz07 Bende henüz almadım ama civilde bakmıştım uygun hafif ve kullanışlı gelmişti bana sanırım onu tercih edicem. İstersen sende Bi incele baby2go ultima
bebek_firarda Neslhnnn bende bugün e bebekte rastgele kanz D-go olanına baktım. Acaba farkları ne bunların
bebek_firarda limoncicegimFO acaba yoyko satan yerler nereler. İnternetten değilde mağazadan görüp almak daha iyi gibi
TeoMom bebek_firarda Ben joie litetrax 4 aldım ama joie muze lx modeline de bakabilirsin canım pusette var içinde zaten travel sistem diye geçiyor ara ara indirim de oluyor bir takip et istersen
bebek_firarda TeoMom bu ay içerisinde almam lazım, zam gelecek diyolar. İndirime hemen girmez gibi duruyo
limoncicegimFO bebek_firarda onu araştırmak lazım cnm ben de hepsi buradadan alacağım stok yok şu an stok yenilenince