Merhaba kızlar şuan hastaneden yazıyorum, salı günü de doguramayanlar diye post açmıştım 0 açıklık olduğunu yazmıştım. 1 Aralık sabaha karşı 5 civarı pijama ıslaklığı ile uyandım ama sanki birir 1 çay bardağı su dökmüş gibiydi şu olacağını tahmin ettim ama saancim vs olmadığı için sabahı beklemeyi tercih ettim peçete koyup geri uyudum sabah kalktigimda yine aynı şekilde sırf suydu peçete ve iç çamaşırım aksine eşimde gündüz vardiyasında ise gitmişti annemi aradım önce onu yolladım hastaneye Bende taksi çağırıp kızımla hazırlanıp hastaneye vardim hemen dogumhaneye yolladilar bu arada hala sancim yok. Çatala çıktım ve ebenin yolu yarilamissin demesiyle ağzım kulaklarıma varması bir oldu bin kere şükür ettim belki sonra idrarimi bosaltti ebe hanım hemen sancı odasına alındım nst bağlandı her şey güzel yolunda gidiyor dendi yarım saat sürmedi 7 cm olmus dedi ebeler şansım yine benimleydi çok tatli minnoş ebeler vardı hep olumlu yaklastilar güzelce ikinmami söylediler ama maalesef ıkınmayi beceremiyodum hep yarım kesiliyor böyle böyle 1.5 saat içinde en son ebelerin de ittirmesiyle bebeğimi kucağıma aldım şuan elhamdülillah ikimizde iyiyiz dikisim şişmiş yalnız ona da şuan buz uyguluyorlar dua edin hastaneden sağlıklı bor şekilde bir aksilik olmadan çıkayım inşallah Rabbım tüm bekleyen gebelere böylesine kolay doğum nasip eylesin 🌸🥰🌸🥰