Minikmucizemiz_ Hamilelikte cips tükettiniz mi tükettiyseniz ne kadar tükettiniz benim sürekli canım istiyor
beyzzsenturkk Minikmucizemiz_ bazen tükettim cunku cogunun kokusundan tiksiniyordum aklıma cok gelmiyor zaten paket bitmeden bıkıyorum ama icimizde kalacagına midemizde kalsın😂
Edafmo Minikmucizemiz_ ben hiç bişeyden kendimi komple kısıtlamadım. Nefsimi köreltecek kadar herşeyden yedim. cips, jelibon, çikolata, dondurma falan. Bazen açtığım bir paket bitirdiğim de oluyor. Bence aklında kalacağına midende kalsın😂
mommytobe_ Minikmucizemiz_ arasira tuket gitsin ben 2-3 haftada bir doritos-yogurt ikilisinin dibine vuruyorum😅
Tire35 Minikmucizemiz_ ay bi yere akşam çayına gitmiştik bimin sade tırtıklı olanından koymuşlardı utanmasam önüme alıp ben bitirecektim bilmiyorlardı da hamile olduğumu ertesi gün gittim aldım bu sefer eşim yedi onunda çoğunu bi defa böyle yedim hiç yemem demiyorum ama arada yerim mide rahatsızlıklarım geçsin inşallah 😅😅
Nurr2203 Minikmucizemiz_ ayy bende duramıyorum yaa habire yiyesim geliyor cips çikolata bisküvi zararlı ama birakamiyorum da
Tire35 Nurr2203 tatlı hiç yiyemiyorum ama inşallah 4. Ayda geçer diye düşünüyorum sürekli tuzlu çorba bu tarz şeyler çekiyor canım iyi mi kötü mü bilmiyorum da 😅
Bir_tirtilannesi Minikmucizemiz_ abartiya kaçılmadığı sürece zararı yok bence ben mesela kendimi kısıtlamiyorum o konuda nefsimi korelticek şekilde canımın çektiği hersyden yiyorum
ipekmom_ Minikmucizemiz_ canım canın çekiyosa ye tabiki abartmadan. Biz 1paket eşimle yiyoruz ben genelde kendime yoğurtlu sos yapıyorum öyle hoşuma gidiyor hemde cipsin yağı dokunmuyor daha sonra. Haftada 1yiyordum normalde sanırım suan 2-3haftadır yemiyorum bulantılarım çok fazla canım istemiyor 😒
limoncicegim2 Minikmucizemiz_ ben her canımın istediğini yiyorum valla eskiden analarımız dikkat mi ederdi ne bulsa yerlerdi tamam cips yiyemiyorlardı belki ama öyle işte anlayın 😂