Minikmucizemiz_ Kızlar asla su içemiyorum ya midem bulanıyor hiç birsey suyun yerini tutmaz evet ama neyle sıvı alımını karşılayabilirim ☹️
Tiiffany Minikmucizemiz_ valla bende içemiyorum.2.gebeliğimde zorladım hep içtim ama sımdı yok içemiyorum saldım valla artık kendimi zorlamak istemiyorum. Ufak cıkolata parcası incir kayısı yedıgım zaman içiyorum işte
Elifderin34 Minikmucizemiz_ suyun içine limon dilimleri taze nane yaprakları atıp içmeyi deneyin ferah bir tadı oluyor içersiniz belki
Bir_tirtilannesi Minikmucizemiz_ bende öyleydim valla böyle kana kana su içmek istiyordum ama içtiğim gibi istifra ediyordum salatalık çok yedim bir nevi gideriyordu sussuzlugumu ama dediğin gibi suyun yerini hicbirsey tutmuyor suyun içine limon sıkıyorum biraz o şekilde tüketmeye çalışıyorum
EfnanUmay23 Bende içemiyorum su ya ilaçları alıyorum sadece 😫 gün içerisinde nadiren içerim ama çay çok içerim ondan dolayı mı bilmiyorum artık 🥺
EfnanUmay23 Tiiffany işte oda fayda sağlıyor mu bilemiyorum artık başlarda midem bulanirdi icemezdim şimdi aşırılaşti 🤭😅
Bir_tirtilannesi Minikmucizemiz_ mide bulantısından dolayı içemiyorsun sanırım ilaç kullan doktoruna danışarak prilam Dr genelde iyi geliyor mide bulantilarina rahatlatıyor insanı