AhlasbeyAnnesi Kuzulkurt cicikoa 😂😂bi kere moderetör olmuştun ya bende sana aylık para fln aliyomusunuz diye sormuştum hagskendk🤣🤣
Kuzulkurt AhlasbeyAnnesi evet çok iyi bu günden eşime yarın çiğdem cips falan al dizim var diyorum 😂 inşallah bitmez devam eder geriye bayılıyorum çok iyi şakaları var 😂
AhlasbeyAnnesi Kuzulkurt Herkes izliyor herkeste bir kazım ağa şivesi var tuttu dizi kolay kolay bitmez bence😂
AhlasbeyAnnesi Kuzulkurt kız onu bunu bırakta peridedeki hemen hemen herkes momda kullanıyor niye kimse yok bizden başka 😃
Kuzulkurt AhlasbeyAnnesi kimse kendini açık etmek istemiyordur bence ondan 😂 kız perideye girmem girmem girdi mi de böyle problem olur ya sinir geldi 2 gündür eskisi gibi girmeye başladık onda da bozuldu 😂
AhlasbeyAnnesi Kuzulkurt benimde içimden ne geçti biliyomusun herkes oh peride eski haline dönmüş dedi perideyi kökten götürdüler dedim habdks😂😂
AhlasbeyAnnesi Kuzulkurt benimde içimden ne geçti biliyomusun herkes oh peride eski haline dönmüş dedi perideyi kökten götürdüler dedim habdks😂😂